Header Ads


Νέα… νίκη του Δημήτρη Μελισσανίδη επί του Αλέξη Κούγια!

Νέα… νίκη του Δημήτρη Μελισσανίδη επί του Αλέξη Κούγια!


Καταδίκη Κούγια για δυσφήμιση του Δημήτρη Μελισσανίδη - Τι θα κληθεί να πληρώσει ο Αλέξης Κούγιας!
Δημήτρης Μελισσανίδης - Αλέξης Κούγιας: Πιο συγκεκριμένα, μετά από έναν αγώνα της ΑΕΛ με την Ξάνθη, ο Αλέξης Κούγιας είχε πει χαρακτηριστικά πως «έχουμε μια καινούργια παράγκα του Θωμά. Παράγκα Νο2. Ψάξτε σε πόσα ματς της ΑΕΚ ήταν τέταρτος ο Λάμπρου. Η γνώση που έχω είναι ότι ο Μελισσανίδης τον έβαλε στους πίνακες».

Μετά από αυτή τη δήλωση, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε αγωγή στον Κούγια και σήμερα έφτασε στην ΑΕΚ η υπ’ αριθμόν 1853/2020 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μελισσανίδης έκανε μήνυση στον Κούγια!

Η απόφαση αναφέρει πως «με τις δύο συνεντεύξεις του εναγόμενου (Αλέξη Κούγια) προσεβλήθη παράνομα και υπαίτια η τιμή και η υπόληψη του ενάγοντος (Δημήτρη Μελισαννίδη) και ότι ο ενάγων υπέστη ηθική βλάβη για την αποκατάσταση της οποίας δικαιούται εύλογη χρηματική ικανοποίηση»

Το Δικαστήριο δέχτηκε την αγωγή του Δημήτρη Μελισσανίδη και υποχρεώνει τον Αλέξη Κούγια σε καταβολή 10.000 ευρώ με το νόμιμο τόκο από 17.11.2018 μέχρι την εξόφληση ενώ υποχρεούται και στη καταβολή μέρους των δικαστικών εξόδων το οποίο όρισε στα 500 ευρώ».

Και όπως φαίνεται η «μάχη» Μελισσανίδη - Κούγια φούντωσε ξανά για τα καλά μετά τη νέα μήνυση και τις αγώγες που ετοιμάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης αλλά και η ΑΕΚ κατά του γνωστού ποινικολόγου, όπως διαβάσατε πριν.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.