Header Ads


Αφιέρωμα της «Marca» για Τσιγκρίνσκι!

Αφιέρωμα της «Marca» για Τσιγκρίνσκι!


Ειδική αναφορά στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και στο φοβερό στατιστικό ότι όποτε σκοράρει ο ίδιος η ομάδα του δεν χάνει ποτέ έκανε -με αφορμή το γκολ του απέναντι στον Παναθηναϊκό- η εφημερίδα «Marca».
Με αφορμή το γκολ που πέτυχε ο στόπερ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η «Marca» έκανε ειδική αναφορά στο αξιοσημείωτο στατιστικό που έχει καταγράψει.

Αρχικά λοιπόν αναφέρει ότι ο Ουκρανός δεν είχε καθόλου τύχη στην Μπαρτσελόνα, παρόλο που ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον εκτιμούσε πολύ λέγοντας ότι «είναι αμυντικός απ’ αυτούς που δύσκολα βρίσκεις, γιατί ξέρει τι να κάνει με την μπάλα».

Τονίζει ωστόσο ότι αυτή η τύχη που έλειψε από τον ίδιο μεταφέρθηκε έπειτα στις ομάδες του, καθώς τις 23 φορές που σκόραρε ουδέποτε ηττήθηκε (με 19 απ’ αυτά τα ματς να καταλήγουν σε νίκες και 4 σε ισοπαλίες).

Δεν παραλείπει, δε, η εφημερίδα να υπογραμμίσει ότι από τα 5 γκολ που έχει πετύχει συνολικά ο Τσιγκρίνσκι με τη φανέλα της ΑΕΚ τα 4 έχουν σημειωθεί σε ντέρμπι με τους μεγάλους αντιπάλους (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.