Header Ads


Λιβάγια για ΠΑΟΚ: «Ας κερδίζαμε στο γήπεδο» (vid)

Λιβάγια για ΠΑΟΚ: «Ας κερδίζαμε στο γήπεδο» (vid)


O Μάρκο Λιβάγια μίλησε για την υπόθεση με την ένσταση, την αλλαγή συστήματος, αλλά και για τα μας με τον Ολυμπιακό που έρχονται.
O Μάρκο Λιβάγια μιλώντας στη Nova αναφέρθηκε στην διαφαινόμενη απώλεια της δεύτερης θέσης από τον ΠΑΟΚ και την εμφάνιση της ΑΕΚ στο ματς της Τετάρτης τονίζοντας: «Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ίσως μας επηρέασε και η αλλαγή συστήματος. Δεν ήμασταν συνηθισμένοι, με το 4-3-3 η απόδοσή μας ήταν καλύτερη. Ίσως χάσαμε χρόνο μέχρι να προσαρμοστούμε».

Ο Κροάτης επιθετικός δήλωσε υπερήφανος για τους συμπαίκτες του και την προσπάθεια των τελευταίων μηνών, ενώ σχετικά με την απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ να μην καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ουσιαστικά τάχθηκε υπέρ λέγοντας: «Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια της ομάδας μου και των συμπαικτών μου, τουλάχιστον για τους έξι τελευταίους μήνες! Αυτό που έγινε στο ματς με τον ΠΑΟΚ είναι σίγουρα περίεργο λόγω και της ειδικής κατάστασης με τον κορωνοϊό αλλά εγώ πιστεύω ότι τον αγώνα θα έπρεπε να τον κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο»

Ο Λιβάια δεν χάνει τις ελπίδες του σχετικά με την δεύτερη θέση, λέγοντας πως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και ότι μπορεί να κερδίσει ο Άρης, όμως θα πρέπει να κάνει το ίδιο και η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Όσο για τον τελικό Κυπέλλου; Δεν βιάζεται να τον σκεφτεί. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.