Header Ads


Έναρξης συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με την LAMBERTS!

Έναρξης συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με την LAMBERTS!


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής LAMBERTS για τη σεζόν 2020/21.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με τη βρετανική εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής LAMBERTS.

Η LAMBERTS θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και θα καλύψει σε αποκλειστική βάση τις ανάγκες σε φυσικά συμπληρώματα αθλητικής διατροφής όλων των αθλητών της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών.

Με αφορμή της έναρξη της συνεργασίας, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Γ. Σαλαμούρας δήλωσε: «Η εταιρεία Green Import με τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής της LAMBERTS, συνεχίζει να υποστηρίζει το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι, μέσα από σημαντικές συνεργασίες της. Φέτος υποδεχόμαστε την έναρξη της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ, στηρίζοντας έμπρακτα τους αθλητές του συλλόγου. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το ξεκίνημα αυτής της συνεργασίας και ευχόμαστε η στήριξή μας να οδηγήσει σε μια πετυχημένη χρονιά για το σύλλογο».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση τη LAMBERTS στη χορηγική οικογένεια της ομάδας μας. Πρόκειται για κορυφαία εταιρεία στο χώρο της και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα στην επίτευξη των αγωνιστικών στόχων μας».

Έχοντας εμπειρία πάνω από 30 χρόνια, η LAMBERTS με τη δυναμική της παρουσία στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής, παράγει και παρέχει στον καταναλωτή εξειδικευμένα σκευάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα της σύγχρονης ζωής μας. Όλα τα προϊόντα παράγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο σε εργοστάσια ελεγμένα από το Υπουργείο Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή όλων των προϊόντων, τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές που χρησιμοποιούνται στην Φαρμακοποιία.

Όλα τα σκευάσματα βασίζονται στην άριστη κατανόηση των τελευταίων διατροφικών ερευνών και σε έγκυρα επιστημονικά δεδομένα. Η ποιότητα παρασκευής, η δοσολογία, η απορρόφηση, η βιοδιαθεσιμότητα και η αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων της, είναι αυτά που την καθιστούν κορυφαία εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη LAMBERTS απευθυνθείτε εδώ».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.