Header Ads


Επιστροφή Σάκοτα και παραμονή Ματσιούλις - Λάνγκφορντ - Σλότερ!

Επιστροφή Σάκοτα και παραμονή Ματσιούλις - Λάνγκφορντ - Σλότερ!


Η ΑΕΚ μπορεί να...καθυστέρησε λίγο αλλά είναι έτοιμη να ανακοινώσει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον στις αρχές Αυγούστου!
Πιο συγκεκριμένα, μετά την μεταγραφή του Μορέιρα που ανακοινώθηκε πολύ νωρίς, την παραμονή του Μωραϊτη στα γκαρντ, η Βασίλισσα είναι έτοιμη να ανακοινώσει την παραμονή των Λάνγκφορντ, Σλότερ και Ματσιούλις και τη νέα σεζόν.

Και αν για την παραμονή των Λάνγκφορντ και Σλότερ τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα εξαρχής, με τους δύο παίκτες να είναι από την πρώτη στιγμή θετικοί στο να παραμείνουν στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν, με την περίπτωση του Γιόνας Ματσιούλις τα πράγματα ήταν δύσκολα, αλλά θα έχουν αίσιο τέλος.

Έτσι, και ο Γιόνας Ματσιούλις θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα» τη νέα σεζόν με τις ανακοινώσεις να αναμένονται, όπως αναφέρει και το aek365, στις αρχές Αυγούστου.

Στις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις, ξεχωρίζει η επιστροφή του Ντούσαν Σάκοτα στην ΑΕΚ, με τον οποίο θα κλείσει και τυπικά το ρόστερ, όσον αφορά τους Έλληνες, ενώ την θέση του τρίτου Σέντερ θα διατηρήσει ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Έτσι, η Βασίλισσα θα χει ολοκληρώσει σχεδόν όλο το ρόστερ της και θα απομένει μόνο η απόκτηση δύο ξένων παικτών, με την μία περίπτωση να είναι κόμπο γκαρντ για να συμπληρώνει τον Νίκο Ζήση, με έφεση στο σκοράρισμα ενώ ο δεύτερος ξένος παίκτης θα είναι η καλύτερη δυνατή περίπτωση στις θέσεις 2-3-4.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.