Header Ads


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο για 2 άτομα στη Λευκάδα!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο για 2 άτομα στη Λευκάδα!


Το AEK Fans Blog σας πάει διακοπές αυτό το καλοκαίρι! Πρώτος προορισμός μας η «κιτρινόμαυρη» Λευκάδα και το πανέμορφο Vergina Star.

Σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Vergina Star σας κάνουμε δώρο ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με θέα την θάλασσα.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τους όρους συμμετοχής στο παρακάτω post στην σελίδα μας στο Instagram.






To @aekfans21com σας πάει διακοπές! Σε συνεργασία με το ξενοδοχείο @vergina_star κληρώνουμε ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με θέα την Θάλασσα στη πανέμορφη Λευκάδα! (Το δώρο του #giveaway μας αφορά όλο τον μήνα Σεπτέμβριο). Για να μπεις στον #ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ : 1️⃣Follow @vergina_star 2️⃣Follow @aekfans21com 3️⃣Tag 2 άτομα σε σχόλιο. 1 σχόλιο = 1 συμμετοχή, οπότε κάνε ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχόλια μπορείς γιατί κάθε σχόλιο σε φέρνει και πιο κοντά στο να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός/τυχερή! 🔥 Σπάστε τα! 🔥 ___________________________________________________________ Η κλήρωση θα διεξαχθεί στο προφίλ μας ( @aekfans21com ) με την χρήση εφαρμογής, η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα κατά την διαδικασία ανάδειξης του νικητή. Ο νικητής θα ανακοινωθεί δημόσια σε στόρυ στο προφίλ μας με την λήξη του διαγωνισμού στις 31/7. 🎉 Καλή τύχη σε όλες & όλους! #διαγωνισμός #giveaways #giveawaycontest #giveawaysgr #grgiveaway #giveawaygreece #aekfans21com #giveaway #lefkada #verginastar #aekfansgiveaway
A post shared by ΑΕΚFans21.com (@aekfans21com) on


Vergina Star - Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο

Το 3 αστέρων Ξενοδοχείο Vergina Star βρίσκεται στο ομορφότερο νησί του Ιονίου Πελάγους, την Λευκάδα και πιο συγκεκριμένα στην Νικιάνα. Τόπος προικισμένος με πολλές φυσικές ομορφιές, πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά και μαγευτικές παραλίες. Η διαμονή στο Ξενοδοχείο Vergina Star συμπληρώνει μοναδικά το όνειρο των διακοπών σας.


Το συγκρότημα διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις καθώς και ιδιωτική Πισίνα. Χαλαρώστε λοιπόν στο ζεστό και φιλικό περιβάλλον του Ξενοδοχείου μας ξεκινώντας με ένα καλό πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας στον καταπράσινο κήπο μας και την πισίνα. Με απόσταση μόλις 250m από τη θάλασσα, και 1km από προσβάσιμη παραλία.

Με αφετηρία την Νικιάνα ανακαλύψτε τα αξιοθέατα της περιοχής, τo κάστρο της Αγίας Μαύρας, τους ανεμόμυλους στη Γύρα, την λιμνοθάλασσα με τον υδροβιότοπο και το παραδοσιακό ιχθυοτροφείο, τα ερείπια της αρχαίας Λευκάδας κοντά στο χωριό Καλλιγόνι, στη νήσο Μαδουρή το σπίτι του Αριστ. Βαλαωρίτη, στο Μεγανήσι η σπηλιά του Παπανικολή όπου έβρισκε καταφύγιο στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο το θρυλικό υποβρύχιο Παπανικολής, το καστρομονάστηρο στον Κάλαμο, τα παραδοσιακά σπίτια της πόλης με τα χρωματιστά πορτοπαράθυρα και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τους και το μοναδικό αντι-σεισμικό σύστημα, το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Λευκάδιος Χερν (Γιακούμο Κοϊζούμι), εθνικός ποιητής της Ιαπωνίας, το σπίτι της ποιήτριας Κλεαρέτης Δίπλα-Μαλαμου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το verginastar.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.