Header Ads


Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού! (pics)

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού! (pics)


«Η αυλή του παραδείσου» των Ντέμη και Δέσποινας - Δείτε το πανέμορφο σπίτι τους με αφορμή τα γενέθλιά της Δέσποινας Βανδή!
Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Η τραγουδίστρια και πρώην άσος των γηπέδων έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα τα δυο τους παιδιά Μελίνα και Γιώργο.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο στη Λευκάδα με ένα σχόλιο!

Οι τέσσερίς τους δεν σταματούν να απολαμβάνουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας στο ομολογουμένως εντυπωσιακό τους σπίτι στα σύνορα Βούλας – Βάρης με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Η οικεία διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια και τζαμαρίες, ένα τεράστιο κήπο, και στα highlights που συνθέτουν το παζλ της διακόσμησης είναι το minimal. Η τραγουδίστρια μάλιστα δεν διστάζει κατά καιρούς να δημοσιοποιεί και φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού.

Αγαπημένο σημείο της 51χρονης δεν είναι άλλο από την κουζίνα στην οποία μαγειρεύει συνεχώς για την οικογένειά της. Όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ παρακάτω, η κουζίνα είναι κατηγορία από μόνη της.

Δες φωτογραφίες παρακάτω




A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on







A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on



Ε είπα κι εγώ να φτιάξω κάτι για το Πάσχα!😂😂😂 Λοιπόν!Πασχαλινα κουλουράκια! 2 γιαούρτια στραγγιστά 2% 1 1/2 φλ ελαιολαδο 1 1/2 φλ ζαχαρη 4 βανίλιες 4 αυγά 2 φακελάκια μπέικιν Ξύσμα από 1 πορτοκαλι Ξύσμα από 1 λεμόνι 5 φλ αλευρι για όλες τις χρήσεις!Μπορει και λίγο περισσότερο! Τόσο για να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια! Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μικρή λεκάνη και προσθέτετε τελευταίο το αλευρι! Δώστε ο,τι σχήμα θέλετε,τοποθετήστε τα στο ταψί πάνω σε λαδόκολλα αλιέψτε τα με αυγό και ψήστε τα για 25’ στους 170! Δε θα χρειαστείτε μίξερ! Είναι πανεύκολα! Κι ας τελειώσει επιτέλους η καραντίνα με το καλό γιατί δε με βλέπω καλά!😂 Όχι ότι ήμουν πριν!😂
A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on



Για τη μαρέγκα: Χτυπάμε 6 ασπράδια αυγων με 2 φλυτζανια ζαχαρη που την ρίχνετε διαδοχικά και όχι όλη μαζί! Προσθέτετε μια βανίλια και 1/2 κγ κρεμόριο ( δίνει τη γυαλάδα στην μαρέγκα) Απλώνετε τη μαρέγκα πάνω σε μια λαδόκολλα σχηματίζοντας 2 κύκλους! Την ψήνετε στους 90 βαθμούς για 1:30 ώρα! Την αφήνετε άλλη μια ώρα να κρυώσει καλά! Στη διάρκεια αυτή φτιάχνετε τη σαντιγί! Χτυπάτε 330 ml κρέμα γάλακτος με 1/2 φλ άχνη ζαχαρη μέχρι να έρθει στη μορφή που πρέπει και τη βάζετε στο ψυγείο! Εύκολα;;; Συνεχίζουμε! Κόβετε τις φράουλες που εάν είστε εντάξει άνθρωποι τις έχετε πλύνει πρώτα φανταζομαι!😜 Για τη σως φράουλας απλώς χτυπάτε στο μπλέντερ φράουλες με 1 κ.σ άχνη! Όταν κρυώσει η μαρέγκα απλώς παίζετε!!!! Εάν έχετε καλεσμένους που δεν το βλέπω σύντομα είναι το τέλειο γλυκό! Enjoy!Ετσι για να μη βαριόμαστε!😂😂😂 Υ.Γ @dutchesss_ ο,τι δεν κατάλαβες ρωτα με!😂😂
A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on




A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on





A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on



Εγώ αντί για βρώμη βάζω φαγοπυρο και αμαρανθο!Τα βρίσκω στα βιολογικά καταστήματα που ευτυχώς υπάρχουν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας!Μπορειτε να βάλετε ο,τι φρούτο σας αρέσει και επίσης αντί για σφενδαμο μπορείτε να βάλετε μέλι!Ειναι πολύ υγιεινή η κρέπα αυτή και δε θα αισθανθείτε την ανάγκη να τσιμπολογησετε κάτι για τις επόμενες 3-4 ώρες!Μπορειτε να βάλετε και λίγους ξηρούς καρπούς αν θέλετε!Την έχω φτιάξει και στα παιδιά μου για πρωινό αντί για κρέπες με σοκολάτα!Ενταξει!Δυσκολος ο ανταγωνισμός με την κρέπα 😂😂😂😂αλλά αξίζει η προσπάθεια! Τα παιδιά επηρεάζονται από τις διατροφικές μας συνήθειες!Οποτε όσο πιο σωστά τρώμε εμείς τόσο το καλύτερο!Καλη μας Κυριακή!😘😘
A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on










Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.