Header Ads


Καρακλάγιτς: «Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ»

Καρακλάγιτς: «Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ»


Επιβεβαιώθηκε το deal με τον 20χρονο Σέρβο εξτρέμ για πέντε χρόνια. Τι δήλωσε ο ίδιος και ο αθλητικός διευθυντής της Προλετέρ.
Μόνο η ανακοίνωση της ΑΕΚ εκκρεμεί για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πέταρ Καρακλάγιτς.
Το deal, που αφορά πενταετές συμβόλαιο, είναι οριστικό και επιβεβαιώθηκε τόσο από τον αθλητικό διευθυντή της Προλετέρ, όσο και από τον 20χρονο Σέρβο εξτρέμ.

«Δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε την πρόταση της ΑΕΚ μεταξύ πολλών εξαιρετικών προσφορών. Ήταν μια ιστορική πρόταση για μια ομάδα σαν την Προλετέρ, που έχει αναδείξει πολλά ταλέντα», δήλωσε ο Αμίρ Μπισλίμι. «Δεν μπορώ να αποκαλύψω τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας, αλλά αρκεί να πω ότι είναι ιστορικής σημασίας. Έχουμε ανοίξει μια νέα αγορά και ο Καρακλάγιτς υπέγραψε για πέντε χρόνια», πρόσθεσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Νόβι Σαντ.

Ο ίδιος ο 20χρονος Σέρβος είπε με τη σειρά του: «Οι εμφανίσεις που έκανε στην Προλετέρ επιβραβεύτηκαν στο πολλαπλάσιο. Είχα πληροφορίες πως με παρακολουθούσαν αρκετές ομάδες και εγώ απλώς έπρεπε να αποδώσω όσο καλύτερα μπορούσα, όπως κάθε παίκτης που θέλει το καλύτερο για την καριέρα του. Τι να πω, η ΑΕΚ είναι μεγάλο κλαμπ, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκή κλίμακα. Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα αλλά και ευθύνη να φορέσω τη φανέλα της και να δικαιολογήσω την επένδυσή της την επόμενη σεζόν», ανέφερε.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Προλετέρ, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες για το αξέχαστο διάστημα που περάσαμε μαζί και την εμφανή πρόοδο στην καριέρα μου. Εύχομαι στην ομάδα να έχει επιτυχίες και στο μέλλον», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.