Header Ads


«Βόμβα» με Γούνα ετοιμάζει η ΑΕΚ!

«Βόμβα» με Γούνα ετοιμάζει η ΑΕΚ!


Μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές στο ελληνικό πόλο παλεύει η ΑΕΚ με την απόκτηση του Αλέξανδρου Γούνα από τον Ολυμπιακό!
Αλέξανδρος Γούνας ΑΕΚ: Το τμήμα πόλο της ΑΕΚ ανέβηκε στην Α1 μετά την ίδρυσή του το 2007 και έχει...σχέδια για μεγάλα πράγματα.

Το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι θα φορούν οι Κώστας Φλέγκας και Νίκολα Ράτζεν, με την Ένωση να «θωρακίζει» την άμυνά της ενόψει της νέας σεζόν. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκολα Βούκσεβιτς, θέλοντας να προσδώσουν όγκο και δύναμη στη θέση του φουνταριστού.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «sdna.gr», η ΑΕΚ θέλει να ρίξει μια βόμβα... μεγατόνων στο ελληνικό πόλο. Κι αυτό γιατί, ο μεγάλος στόχος είναι ο Αλέξανδρος Γούνας! Ο 30χρονος περιφερειακός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ολυμπιακό, με τον οποίο, την τελευταία τριετία, πανηγύρισε την κατάκτηση 3 πρωταθλημάτων, αλλά και 3 Κυπέλλων Ελλάδας, με τους Πειραιώτες να κυριαρχούν.

Ο Γούνας, όμως, αποχώρησε από τον Πειραιά και στην ΑΕΚ δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. Κι αυτό γιατί οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, δείχνοντας από τις πρώτες κιόλας επαφές πόσο πολύ θέλουν τον παίκτη στην ομάδα, ώστε να αποτελέσει τον ηγέτη της νέας προσπάθειας και να συμβάλλει στη νέα προσπάθεια.

Είναι δεδομένο πως ένας παίκτης με τις παραστάσεις, αλλά και την ποιότητα του Γούνα, αποτελεί πόθο πολλών ομάδων. Η ΑΕΚ από την πλευρά της κατέθεσε πρόταση για την απόκτησή του, ρίχνοντας πολλά λεφτά στο τραπέζι για να τον «δελεάσει». Συν τοις άλλοις, στην Ένωση θέλουν με την κίνηση αυτή να δείξουν πως η ομάδα... επέστρεψε για τα καλά στο προσκήνιο και στο πόλο, έχοντας τον Γούνα ως ένα από τα σημεία αναφοράς αυτής της νέας εποχής.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.