Header Ads


Ουγκάλντε: «Γνώριζα για την ΑΕΚ»

Ουγκάλντε: «Γνώριζα για την ΑΕΚ»


Αποφασισμένος να δώσει στην ΑΕΚ έξτρα ώθηση, ενόψει της νέας σεζόν, έρχεται ο Κρίστιαν Ουγκάλντε, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στην Ένωση, αλλά και την στήριξη που δίνουν οι οπαδοί της ΑΕΚ στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός εξτρέμ, Κρίστιαν Ουγκάλντε, στην εφημερίδα SPORTDAY:

Πρώτα απ’ όλα τι ήταν αυτό που σε έκανε να αποδεχτείς την πρόταση της ΑΕΚ;

Μέχρι που ήρθε η πρόταση της ΑΕΚ μιλούσα ήδη με άλλες ομάδες και μάλιστα υπήρχε και η προοπτική να επιστρέψω και στην Ισπανία. Ομως, όταν ο μάνατζερ μου μού μετέφερε το ενδιαφέρον της «Ενωσης» του είπα αμέσως να τη λάβει σοβαρά υπ’ όψιν διότι θα ήταν ωραία να αγωνιστώ εδώ. Εξάλλου, γνώριζα ήδη ότι είχε προηγηθεί μία πολύ καλή χρονιά για την ΑΕΚ, καθώς μου αρέσει να παρακολουθώ την πορεία των ομάδων που έχουν Ισπανούς παίκτες.

Το εντυπωσιακό ήταν ότι υπέγραψες για δύο χρόνια…

Ναι, ο μάνατζερ μου μού επεσήμανε ότι το συμβόλαιο θα ήταν διετές και σκέφτηκα πως όταν έχεις οικογένεια είναι πιο εύκολο να μετακομίζεις για τουλάχιστον τόσο χρόνο κι όχι για λιγότερο.

Στη νέα σου ομάδα βρήκες και δύο συμπατριώτες σου, τον Χιμένεθ και τον Φλορίδο. Τι σου είπαν για να σε πείσουν;

Πως αν συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς έχουμε μεγά- λες πιθανότητες να πάρουμε και τους τρεις τίτλους. Ωστόσο δεν αρκεί μόνο να έχεις μία καλή ομάδα και καλούς παίκτες, θα πρέπει να το αποδεικνύεις κι όλας και να είσαι έτοιμος να ξεπεράσεις τις δύσκολες στιγμές που πιθανώς να εμφανιστούν. Αλλωστε ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω ήταν διότι είμαι φιλοδόξος από τη φύση μου και μου αρέσει να κερδίζω τα πάντα! Στην καριέρα μου δεν έχω κατακτήσει ποτέ πρωτά- θλημα ή Κύπελλο στην Ελλάδα, όπως στην Ευρώπη το Τσάλεντζ Καπ και σίγουρα θα ήθελα να το προσθέσω στο παλμαρέ μου.

Πώς σου φαίνονται οι νέοι σου συμπαίκτες;

Από το λίγο που τους έχω συναναστραφεί έχω διαπιστώ- σει ότι είναι ωραίοι τύποι και είναι πολύ βολικό για κάποιον που είναι καινούργιος σε μία ομάδα να προσπαθούν να τον βοηθήσουν και να τον κάνουν να νιώσει άνετα. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι και να έχουμε μεταξύ μας καλές σχέσεις.

Σου έχει μιλήσει κάποιος για τους φιλάθλους τους ΑΕΚ και τη στήριξή τους στην ομάδα;

Προς το παρόν, με τον κοροναϊό, ουδείς γνωρίζει αν τη νέα χρονιά θα τους επιτραπεί η είσοδος στα γήπεδα…

Εχω παρακολουθήσει μερικά παιχνίδια από την περσινή σεζόν και κατάλαβα πόσο πάθος έχουν και με αυτό τον τρόπο βοηθούν την ομάδα και την ίδια ώρα δημιουργούν προβλήματα στους αντιπάλους. Το να τους έχεις στο πλευρό σου είναι ιδανικός συνδυασμός κι ελπίζω να τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο πολύ σύντομα. Είναι σημαντικοί για μας και μαζί τους θα είναι όλα πιο εύκολα! Με το που έμαθα το ενδιαφέρον που υπήρχε τους πήρα και τους δύο τηλέφωνο προκειμένου να μάθω πράγματα για τον σύλλογο, την ομάδα ειδικότερα και το πρό τζεκτ που υπάρχει. Και από τη στιγμή που σε μία ομάδα υπάρχουν ήδη 2-3 Ισπανοί παίκτες είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιον να πει το «ναι».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.