Header Ads


Άνοιξε ο δρόμος της επιστροφής του Βράνιες στην ΑΕΚ

Άνοιξε ο δρόμος της επιστροφής του Βράνιες στην ΑΕΚ


Ο Ογκνιεν Βράνιες είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει… δεθεί με την ΑΕΚ με μία σχέση παράξενη. Πέρα από τις συνηθισμένες. 
«Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε», θα μπορούσε να πει κάποιος για την ΑΕΚ και τον Ογκνιεν Βράνιες.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο στη Λευκάδα με ένα σχόλιο!

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός κάνει προετοιμασία με την Αντερλεχτ και παρά τον επεισοδιακό τρόπο που αποχώρησε τον Ιούνιο από την Ενωση, όταν μείνει ελεύθερος, τότε θα μπει στο δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα. Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ περιμένει την υπόθεση Βράνιες με εντολή του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη. Καθώς ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης θεωρεί ότι ο Βόσνιος έχει το… πακέτο για να βοηθήσει την ομάδα και μπορεί να προσαρμοστεί στα «θέλω» της, όταν έχει το μυαλό του εδώ και μόνο εδώ.

Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν ανήκει 100% στο κλαμπ. Για αυτό και η ΑΕΚ κρατά ορθάνοιχτη την πόρτα της και περιμένει τις εξελίξεις στην υπόθεση Βράνιες. Και είναι έτοιμη θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο για 3-4 χρόνια. Κάτι που δεν θα αργήσει, εκτιμούν άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Βράνιες, η ΑΕΚ και η δεύτερη επιστροφή

Ο Ογκνιεν Βράνιες ήρθε στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 2017 ως ελεύθερος από την Ρωσία. Και έκανε ένα δυνατό 1,5 χρόνο. Το καλοκαίρι του 2018 ως Πρωταθλητής πωλήθηκε στην Αντερλεχτ έναντι 3,2 εκατ.ευρώ. Ενα χρόνο μετά επέστρεψε στην Ενωση για να παίξει ένα χρόνο ως δανεικός από την βελγική ομάδα. Την… παράτησε πριν λίγο καιρό εν μέσω αγώνων πλέι οφ για να πάει στη Βοσνία και εκεί «τελείωσε» από το κλαμπ με απόφαση Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πολλοί πίστεψαν ότι «τελείωσε» και από την ΑΕΚ. Πολλοί το ήθελαν μάλιστα. Η συμπεριφορά του δεν ήταν καλή, καθόλου επαγγελματική απέναντι στο κλαμπ και πολλές φορές απέναντι στους συμπαίκτες του. Τώρα όμως το πιο πιθανό σενάριο θέλει τον Ογκνιεν Βράνιες πίσω στην ΑΕΚ. Εχοντας λύσει το συμβόλαιο του με την Αντερλεχτ, ώστε να ανήκει στην ΑΕΚ. Στη μόνη ομάδα που κατάφερε να παίξει ποδόσφαιρο και κάποιες φορές να έχει το μυαλό του στο γήπεδο για να δείξει τα εξαιρετικά αθλητικά προσόντα του.

Οι πληροφορίες του Sportime (από την πρώτη στιγμή είχαμε αναφέρει τις πιθανότητες επιστροφής του) αναφέρουν ότι ο δρόμος της επιστροφής στην ΑΕΚ άνοιξε για τον Βόσνιο στόπερ. Και τονίζουν ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε πολύ σημαντικές και καθοριστικές εξελίξεις.




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.