Header Ads


Παουλίνιο: «Πολύ σημαντική η νίκη, τελικός το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Παουλίνιο: «Πολύ σημαντική η νίκη, τελικός το ματς με τον Παναθηναϊκό»


Ο Παουλίνιο μετά το 2-0 επί του ΟΦΗ τόνισε πως δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα για τη 2η θέση, αν και η νίκη αυτή ήταν πολύ σημαντική για την ΑΕΚ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Παουλίνιο στη NOVA:

Το σχόλιό του για τη νίκη: «Είναι μια πολύ καλή νίκη που τη θέλαμε. Μπήκαμε αρκετά καλά, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δεν κινδυνέψαμε και ήταν μια πολύ σημαντική νίκη καθώς απομακρυνθήκαμε κι άλλο από τον ΠΑΟΚ. Θέλαμε πολύ τη νίκη και πλέον το πιο σημαντικό είναι το επόμενο ματς».

Για την ασίστ στον Ολιβέιρα και το καλό παιχνίδι που είχε: «Θέλαμε να κάνουμε καλή εμφάνιση. Δεν ήμουν μόνο εγώ αλλά το σύνολο της ομάδας έκανε καλή εμφάνιση. Όλη η ομάδα τα πήγε καλά και είμαστε μέσα στους στόχους μας, αυτό είναι το ποιο σημαντικό»

Για τις δηλώσεις του Καρέρα ότι δεν έχει κριθεί κάτι ακόμα: «Θα συμφωνήσω. Είμαστε πιο κοντά στη 2η θέση. Το ματς της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι ένας τελικός».

Για τις ευκαιρίες που είχε: «Έχω θυμώσει γιατί είχα δύο ευκαιρίες που θα μπορούσα να είχα βρει ένα γκολ. Και ο τερματοφύλακας έκανε καλές επεμβάσεις. Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ και συνεχίζω».

Για το αν νιώθει ότι πατάει καλύτερα στα πόδια του: «Όλοι είμαστε στην υπηρεσία της ομάδας. Από τη δική μου την πλευρά ήλπιζα να πάρω περισσότερο χρόνο. Δούλεψα στην καραντίνα, μου δόθηκε η ευκαιρία και νομίζω ότι τα πάω αρκετά καλά. Όλοι όμως είμαστε χρήσιμοι και βοηθάμε την ομάδα».

Για το τι του είπε ο Ολιβέιρα στην ασίστ: «Δεν μου είπε κάτι. Πριν το γκολ αυτό που μου είπε ήταν να του δώσω την μπάλα στο χώρο. Είμαι χαρούμενος που σκόραρε και για τον εαυτό μου. Πλέον συνεχίζουμε τη δουλειά».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.