Header Ads


«Φρεσκάρει» την ΑΕΚ ο Καρέρα!

«Φρεσκάρει» την ΑΕΚ ο Καρέρα!


Αλλαγές για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ετοιμάζει ο Ιταλός τεχνικός.
Συνέχεια στο σπουδαίο «διπλό» μέσα στην Τούμπα καλείται να δώσει αύριο η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει ξανά στη Θεσσαλονίκη τον Άρη για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.
Η «Ένωση», η οποία ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στην 2η θέση με 59 βαθμούς, θέλει τη νίκη με την οποία θα παραμείνει σε πλεονεκτική θέση για την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο Μάσιμο Καρέρα, γνωρίζοντας πως έρχεται άλλη μία εβδομάδα από συνεχόμενους αγώνες για τον «Δικέφαλο», σκοπεύει να φρεσκάρει την ομάδα του για να μπορέσει να ανταποκριθεί στο απαιτητικό πρόγραμμα με φόντο φυσικά και τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί αναγκαίο να μπορέσει να προσθέσει στο βασικό σχήμα του αυριανού παιχνιδιού, όσο το δυνατόν περισσότερα φρέσκα πόδια και παράλληλα να κουράσει κάποιους από τους «κιτρινόμαυρους».

Όπως για παράδειγμα, ο Λιβάγια και ο Τσιγκρίνσκι ή ακόμα και ο Κρίστιτσιτς. Από εκεί και πέρα, είναι πιθανή επιστροφή του Αραούχο στο αρχικό σχήμα, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί με τον Μπακάκη και τον Σιμάνσκι. Εάν ο Τσιγκρίνσκι παραμείνει στον πάγκο, τη θέση του θα πάρει ο Οικονόμου.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.