Header Ads


Παπασταμάτης: «Θέλουμε σερί πρωταθλήματα στο χάντμπολ για την ΑΕΚ»

Παπασταμάτης: «Θέλουμε σερί πρωταθλήματα στο χάντμπολ για την ΑΕΚ»


Ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ Σταμάτης Παπασταμάτης έθεσε ως στόχο την δημιουργία "αυτοκρατορίας" στην Ελλάδα και την μεγάλη διάκριση στην Ευρώπη.
Με όνειρα και πολλές φιλοδοξίες ξεκίνησε τη νέα σεζόν η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία στέφτηκε πρωταθλήτρια τη σεζόν 2019-20 και τίναξε... την μπάνκα στον αέρα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.
Η ΑΕΚ είχε την πρώτη της συγκέντρωση για τη νέα χρονιά όπου είναι φαβορί για το νταμπλ στην Ελλάδα αλλά και για διάκριση στην Ευρώπη και στους παίκτες αλλά και στο προπονητικό τιμ μίλησε ο διοικητικός ηγέτης της Σταμάτης Παπασταμάτης.


Ο άνθρωπος που "αναγέννησε" το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ και έχει και σχέδια ακόμη και για δημιουργία γηπέδου για την ομάδα έβαλε ψηλά τον πήχη και τόνισε: 

«Σας καλωσορίζω όλους σε αυτή την μεγάλη οικογένεια που λέγεται ΑΕΚ. Η φετινή χρονιά ήταν μια περίεργη χρονιά, η οποία μας έδειξε ότι όταν μια ομάδα απορρέει υγεία και είναι οικογένεια, τότε αυτή η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει. Εμείς λοιπόν τα καταφέραμε και κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Πρέπει ωστόσο να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα, εκτιμώ ότι είστε όλοι σας πολύ καλοί αθλητές.

Για να είστε και να φοράτε την φανέλα της ΑΕΚ θεωρείται ότι έχετε αξία. Αυτό όμως είναι στη θεωρία γιατί την πράξη θα τη δείξετε στο γήπεδο, γιατί την αξία σας πρέπει να τη δείξετε στο γήπεδο και με σεβασμό στις αξίες που σημαίνει το σήμα που φοράτε στο στήθος. Θέλω να ξέρετε ότι εμείς ως διοίκηση θα είμαστε κοντά σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε και θα είμαστε δίπλα σας σε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είμαστε όμως αμείλικτοι σε θέματα πειθαρχίας, σοβαρότητας και σε αυτό που εμείς λέμε σεβασμό στο σήμα της ΑΕΚ.

Θέλουμε μια χρονιά στην οποία θα δείξουμε το πόσο καλή ομάδα είμαστε και ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα, μεγάλη ομάδα είσαι όταν κατακτάς συνεχόμενα πρωταθλήματα. Παράλληλα θέλουμε μια χρονιά που θα πρωταγωνιστήσουμε και στην Ευρώπη. Θέλω σε κάθε παιχνίδι να βλέπω ότι η ομάδα θέλει να φτάσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της.

Υπάρχει πάντα ένας αντίπαλος και θέλω να δείξουμε το πόσο καλύτερη ομάδα είμαστε όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στις πράξεις. Είμαι πάρα πολύ περήφανος που ηγούμαι αυτή της ομάδας, με αυτούς τους παίκτες, αυτό το τεχνικό σταφ και τους συνεργάτες μου.

Θεωρώ πως θα έχουμε μια πάρα πολύ χρονιά, από πέρσι σας έλεγα ότι τα καλύτερα έρχονται και όντως έρχονται. Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα, τώρα ξεκινούμε να βλέπουμε κάποια πράγματα. Νομίζω πως το αύριο μας ανήκει».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.