Header Ads


Με βαριά τιμωρία κινδυνεύουν οι διαιτητές των προηγούμενων αγώνων του ΠΑΟΚ!

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύουν οι διαιτητές των προηγούμενων αγώνων του ΠΑΟΚ!


Με τιμωρία κινδυνεύουν οι διαιτητές των ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ (1/7), τον ΟΦΗ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό εξαιτίας του θέματος με τα θεωρημένα δελτία υγείας.
Το 0-0 στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Τα όσα έγιναν εκτός γηπέδων, όμως, θα μας απασχολούν για πολύ ακόμη. Όπως αναφέρει η πλευρά της ΑΕΚ, υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ, όπως προσκομίστηκαν στον τέταρτο διαιτητή, πριν τη σέντρα του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα 12 είχαν λήξει και δεν ήταν ανανεωμένα όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, ενώ κάτι ανάλογο ίσχυε και στις πρόσφατες αναμετρήσεις του με ΟΦΗ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ομως καμία απ'αυτές τις ομάδες οι δεν έχει δικαίωμα ένστασης γιατί παρήλθε το 48ώρο.

Πάντως, το ότι ο ΠΑΟΚ χάνει το ματς με την Ενωση δεν είναι η μόνη τιμωρία που αναμένεται να επιβληθεί από το συγκεκριμένο θέμα.

Οι διαιτητές που σφύριξαν τα προηγούμενα τέσσερα ματς του «δικέφαλου του βορρά» κινδυνεύουν με τιμωρία, αφού τα δελτία φέρεται να μην ήταν θεωρημένα από τις 30 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, οι διαιτητές των αγώνων με ΑΕΚ (Μάρκο Ντι Μπέλο με τέταρτο τον Δημήτριο Καραντώνη / Ημαθίας), ΟΦΗ (Στέφανος Κουμπαράκης / Θράκης και τέταρτος ο Πέτρος Τσαγκαράκης / Χανίων), Παναθηναϊκό   (Νταμίρ Σκόμινα και τέταρτος ο Γιώργος Τάσσης / Ηπείρου) και Ολυμπιακό  (Ευάγγελος Μανούχος / Αργολίδας και Φώτιος Φωτιάδης Καστοριάς) αναμένεται να τους απαγορευτεί να διευθύνουν ματς. 


Ποια είναι η ποινή που προβλέπεται για τους διαιτητές; Σύμφωνα με το εδάφιο γ της τρίτης παραγράφου του Άρθρου 18 κινδυνεύουν με απαγόρευση διεύθυνσης αγώνων για τουλάχιστον τρεις μήνες: «Σε περίπτωση παραβίασης των ως άνω ο διαιτητής τιμωρείται από το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο με ποινή απαγόρευσης διεύθυνσης αγώνων για τουλάχιστον 3 μήνες».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.