Header Ads


«Θυμίζει τον Νέστα ο εκλεκτός της ΑΕΚ!»

«Θυμίζει τον Νέστα ο εκλεκτός της ΑΕΚ!»


Ο «νέος Νέστα» είναι ο εκλεκτός του Μάσιμο Κάρερα - Είναι στόπερ και έχει 12(!!) ασίστ!
Η ΑΕΚ δουλεύει την περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες, έχει όμως εναλλακτικές σε περίπτωση που χαλάσει το θέμα του Βόσνιου αμυντικού.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο στη Λευκάδα με ένα σχόλιο!

Ήδη έχει ακουστεί το όνομα του Μπόγκνταν Πλάνιτς, η υπόθεση του οποίου φαντάζει πολύ δύσκολη γιατί θα τραβήξει σε χρόνο. Στο ρεπορτάζ όμως ήλθε μία ακόμα περίπτωση Σέρβου αμυντικού.


Ο λόγος για τον Νέναντ Τόμοβιτς που ανήκει στην Κιέβο Βερόνα και το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2021. Πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλες παραστάσεις από το ιταλικό πρωτάθλημα και τη Serie A. Οι περισσότεροι αγώνες στην καριέρα του είναι στην Ιταλία, καθώς μετράει 248 εμφανίσεις σε κορυφαίο επίπεδο.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ραντ. Το 2006 πήρε μεταγραφή για τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος τον άφησε για δύο χρόνια δανεικό στην πρώτη του ομάδα προκειμένου να ψηθεί περισσότερο. Επέστρεψε στην ομάδα του Βελιγραδίου για έναν χρόνο και το 2009 πωλήθηκε έναντι 2,2 εκατ. ευρώ στη Τζένοα.

Εκείνη τη σεζόν ξεκινά η περιπέτειά του στην Ιταλία, όπου μέχρι το 2012 όταν και πωλήθηκε στη Φιορεντίνα έναντι 4,2 εκατ. ευρώ, έπαιξε δανεικός στη Λέτσε. Οι “βιόλα” τον έδωσαν δανεικό στην Κιέβο Βερόνα, η οποία απέκτησε τα δικαιώματά του τον Ιούλιο του 2018 έναντι 1,3 εκατ. ευρώ. Το καλοκαίρι του 2019 δόθηκε δανεικός στη ΣΠΑΛ, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο 33χρονος Σέρβος αμυντικός είναι ένας παίκτης που μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της άμυνας. Μετρά 168 ματς ως στόπερ, 96 ως δεξί μπακ, 7 ως αριστερό μπακ, 3 ως δεξιός μέσος και 1 ως αριστερός. Με απλά λόγια πρόκειται για ένα εργαλείο στην πίσω γραμμή.

Οι συμπατριώτες του έχουν καλές αναμνήσεις από τον παίκτη. "Είναι καλός στην κατοχή της μπάλας. Δεν είναι όμως τόσο γρήγορος. Είναι δυνατός και μεγάλος μαχητής. Είναι πολύ ήρεμος και δεν εκνευρίζεται στο παιχνίδι. Επίσης είναι πολύ καλός στις κεφαλιές", σημειώνει στο sportdog ο Γιόβαν Τέρζιτς, ρεπόρτερ του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Τόμοβιτς είναι ένας αμυντικός που έχει χριστεί σκόρερ 5 φορές στην καριέρα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει φτιάξει γκολ σε συμπαίκτες του. Συγκεκριμένα μετρά 12 ασίστ στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.

Διαβάστε ακόμη: «Τελειώνει» από την ΑΕΚ, ψάχνει ομάδα ο Ίβιτς!

Το παρακάτω βίντεο δείχνει μέρος των αξιόλογων στοιχείων που έχει:


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.