Header Ads


Διπλό χτύπημα από την ΑΕΚ στο Πόλο

Διπλό χτύπημα από την ΑΕΚ στο Πόλο



Η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με τους Χρήστο Κουτσιαλή και Μιχάλη Βέκκο

Σε δύο ακόμη δυνατές προσθήκες προχώρησε η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ που ήρθε σε συμφωνία με τους Χρήστο Κουτσιαλή και Μιχάλη Βέκκο. Δύο παίκτες που αναμένεται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της ομάδας του Κωνσταντίνου Δάνδολου στην παρθενική της εμφάνιση στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Κουτσιαλής είναι 31 ετών και έχει μεγάλη εμπειρία στις πισίνες έχοντας αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Τη περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τον Εθνικό από τον οποίον είχε περάσει και το διάστημα 2013-15 ενώ στη συνέχεια έπαιξε στον ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και Γλυφάδα. Από τον Πανιώνιο προέρχεται και η δεύτερη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ.

Ο Μχάλης Βέκκος αγωνίζεται ως περιφερειακός και είναι γεννημένος το 1996. Έκανε ντεμπούτο στην Α1 Εθνική την σεζόν 2013-΄14 με τον Πανιώνιο ενώ έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην Ελλάδα στους Νέους το 2013 και το 2015, αλλά και την 4η θέση ενδιάμεσα (2014). Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ έχει αποκτήσει και τον Μιχάλη Καζάζη από τον Πανιώνιο ενώ από ελληνες έχει συμφωνήσει ακόμα και ο Κουρλιάφτης.

Αντίθετα δεν προχωράει όπως όλα δείχνουν η περίπτωση του Γούτα στον οποίον η ΑΕΚ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση. Από κει και πέρα η ομάδα έχει κλείσει και τους δύο ξένους της, Νίκολα Ράτζεν και Νίκολα Βούκσεβιτς ενώ περιμένει την απόφαση της ΚΟΕ σχετικά με το αν θα επιτραπεί στις ομάδες να προχωρήσουν και για τρίτο ξένο. Πολλές ομάδες έχουν καταθέσει επίσημο αίτημα για την συγκεκριμένη αλλαγή και εφόσον παρθεί μια τέτοια απόφαση η ΑΕΚ θα ακολουθήσει προσθέτοντας και τρίτο ξένο στο ρόστερ της.

Εκτός από τις μεταγραφές η ανδρική ομάδα πόλο θα προχωρήσει και σε ανανεώσεις διατηρώντας τουλάχιστον πέντε αθλητές από την φετινή ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ώρας» αναμένεται να συνεχίσουν στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Λύκαρης, Μαυρωτάς, Γιαννουρής, Τίγκας και Στελλάτος που αποτέλεσαν βασικά στελέχη της φετινής ομάδας. Από κει και πέρα σε ότι αφορά τον Μυλωνάκη που αποτέλεσε μέλος της προσπάθειας από το ξεκίνημα αναμένεται να αξιοποιηθεί σε οργανωτικό πόστο.

*aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.