Header Ads


Σαμπανάτζοβιτς: «Να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Σαμπανάτζοβιτς: «Να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»


Στο ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ, στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Ολυμπιακό, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αλλά στην ψυχολογία της ομάδας, αναφέρθηκε ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς.
Ο 21χρονος Βόσνιος μέσος, μιλώντας στα κανάλια της NOVA, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες θα καταβάλουν τα μέγιστα, ώστε η ΑΕΚ να κλείσει τη φετινή σεζόν, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ: «Προφανώς και θέλαμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα. Κράτησε το μηδέν. Αν κερδίζαμε, θα είχαμε τη δυνατότητα να βρισκόμασταν, στα προκριματικά του Champions League, αλλά δεν τα καταφέραμε. Εχουμε ακόμα μία αγωνιστική και ελπίζουμε στην ήττα του ΠΑΟΚ».

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Ολοι μας γνωρίζουμε ότι δώσαμε τα πάντα. Προφανώς και υπάρχει απογοήτευση που δεν είναι εύκολο να τα καταφέρουμε, αλλά αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε. Κοιτάμε μπροστά».

Για τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Αυτό που θα κάνουμε εμείς, είναι να πάμε στο Καραϊσκάκης, να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να δούμε τι μπορεί να γίνει. Ελπίζουμε στη νίκη αλλά ο Ολυμπιακός έχει μια καλή ομάδα.

Και τα δύο παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε με τον Ολυμπιακό, είναι σημαντικά για όλους μας. Στο πρώτο παιχνίδι θα πάμε, γνωρίζοντας ότι πρέπει να κερδίσουμε και να ελπίζουμε να δούμε το αποτέλεσμα των άλλων αντιπάλων. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Εναν τίτλο, όλοι θέλουμε να τον κερδίσουμε. Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Θα μας δώσει τεράστια χαρά, όχι μόνο εμάς τους ποδοσφαιριστές, όσο και την διοίκηση και τον κόσμο. Οπότε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να σηκώσουμε το Κύπελλο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.