Header Ads


Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ και στους εφήβους στο Χάντμπολ!

Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ και στους εφήβους στο Χάντμπολ!


Η Εφηβική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ συνέτριψε και τον Φίλιππο με 41-22 και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο στη Λευκάδα με ένα σχόλιο!

Στα… χνάρια των Ανδρών βαδίζουν και οι Έφηβοι του τμήματος Χάντμπολ, καθώς αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος 2020! Οι νεαροί μας αθλητές με εντυπωσιακές εμφανίσεις όλη τη χρονιά έφτασαν στο Final 8 όπου με 3 νίκες στο ξεκίνημα (1 άνευ αγώνος) και 2 στις θέσεις 1-4 κατέκτησαν τον τίτλο. Οι “κιτρινόμαυροι” στον “τελικό” του Final 8 επικράτησαν με 41-22 του Φιλίππου Βέροιας και στέφθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος σηκώνοντας στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ το τρόπαιο.

Με τον Αλέξη Αλβανό προπονητή και με τη στήριξη ολόκληρης της “κιτρινόμαυρης” οικογένειας, οι Έφηβοι επιβεβαίωσαν ότι η ΑΕΚ δεν έχει μόνο μεγάλο παρελθόν και σπουδαίο παρόν στο χάντμπολ, αλλά έχει και λαμπρό μέλλον, με τίτλους τόσο στην ΕΣΧΑ όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο σε όλα τα ηλικιακά τμήματα.

Το “παρών” στο μεγάλο αγώνα έδωσαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αλέξης Αλεξίου, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος Χάντμπολ, κ. Σταμάτης Παπασταμάτης, ο Αντιπρόεδρος και Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος Βόλεϊ Γυναικών, κ. Λευτέρης Αρχόντης, ο Ειδικός Γραμματέας, κ. Ανδρέας Παπασταμάτης, και ο Αθλητικός Διευθυντής του τμήματος Χάντμπολ και Υπεύθυνος της διοργάνωσης, κ. Στάθης Παπαχαρτοφύλης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Βέροιας και πήρε από νωρίς σημαντικό προβάδισμα (7-3). Οι “κιτρινόμαυροι” ανέβαζαν συνεχώς ρυθμούς και με όπλο τους το γρήγορο παιχνίδι (γνώρισμα και της ανδρικής ομάδας), έφτασαν στο +7 (11-4). Η άμυνας της ΑΕΚ… “τσάκιζε” κόκαλα, ενώ και το δίδυμο Μπαμπατζανίδη-Ασλή στο τέρμα δεν άφηνε περιθώρια στην επίθεση των “ερυθρολεύκων”. Με συνεχή γκολ στην κόντρα η διαφορά συνέχιζε να αυξάνεται έως τα 10 τέρματα, στο 19-9 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ συνέχισε να μην αφήνει περιθώρια στους Βεροιώτες, με το σκορ να φτάνει έως τα 12 τέρματα διαφορά και το 27-15. Σε εκείνο το σημείο, η κόπωση και κάποια λάθη των παικτών του “Δικεφάλου” έδωσαν την ευκαιρία στους Μακεδόνες να μειώσουν σε 29-20, όμως με εντυπωσιακό σερί 12-2, διαμορφώθηκε το τελικό 41-22.

Την απονομή του Πρωταθλήματος στην ΑΕΚ έκανε ο Ειδικός Γραμματέας του Συλλόγου, κ. Ανδρέας Παπασταμάτης, με την ευχή αυτή η κούπα να αποτελέσει την πρώτη από τις πολλές που θα έρθουν στο μέλλον για τους “κιτρινόμαυρους”.

Την Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2020 αποτελούν οι: Μύρων Βασιλακάκης, Διονύσης Βυθούλκας, Θανάσης Λαζάρου, Θοδωρής Πρωτέκδικος, Ιωάννης-Γεώργιος Αθανασάκος, Νίκος Δικαιούλιας, Alexandar Janca, Νίκος Ασλής, Σπύρος Σοφιανός, Κωνσταντίνος Βασιλείου, Μιχάλης-Νεκτάριος Στάθης, Κωσταντίνος Κοτσιώνης, Αλέξανδρος Σφαέλος-Παπαϊωάννου, Ιωάννης Βασιλείου-Τσάφος, Δημήτρης Ζαφειράκης, Λευτέρης Κοβάνης, Διονύσης Σιγαλός, Γιάννης Καρράς, Αλέξανδρος-Άγις Βεζύρης.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Αλέξης Αλβανός και προπονητής τερματοφυλάκων ο Δημήτρης Καφφάτος. Γυμναστής είναι ο Αλέξανδρος Προβολιτσιάνος και ιατρός ο Γιώργος Κελάλης.

AEK – Φίλιππος Βέροιας 41-22
Πεντάλεπτα: 3-1, 5-3, 9-3, 13-6, 17-8, 19-9 (ημ.), 24-13, 28-16, 29-17, 32-20, 38-21, 41-22.
ΑΕΚ (Αλβανός): Βασιλακάκης, Λαζάρου 4, Αθανασάκος 4, Δικαιούλιας 6, Γιάντσα 5, Ασλής, Βασιλόπουλος 2, Μ. Στάθης 3, Κοτσιώνης 9, Σφαέλος-Παπαϊωάνου 2, Τσάφος-Βασιλείου 5, Ζαφειράκης, Κοβάνης 1, Σίγαλος, Μπαμπατζανίδης, Βαρδαξόπουλος.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Στανκίδης, Γιάννου, Νιώπας 1, Καραγιοβάννης 4, Τζωρτζίνης 6, Πετρομελίδης 1, Παπαγιάννης 7, Δούρδας, Χατζηαντώνογλου, Κακαφίκας 2, Γεωργιάδης, Αμπρικίδης 1, Ιωαννίδης, Ντιβανίδης, Αντωνιάδης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.