Header Ads


Σούπερ Καπ με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Περιστέρι και Προμηθέα τον Σεπτέμβριο!

Σούπερ Καπ με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Περιστέρι και Προμηθέα τον Σεπτέμβριο!


Στη σύσκεψη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ της Πέμπτης (30/07) αποφασίστηκε η διοργάνωση ενός Σούπερ Καπ, για να... ζεσταθεί και το φίλαθλο κοινό, μετά από μήνες αγωνιστικής απραξίας στην Ελλάδα.
Ο κορονοϊός έφερε αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή, ενώ έβαλε «φρένο» ή διέκοψε οριστικά πολλές αθλητικές δραστηριότητες.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο στη Λευκάδα με ένα σχόλιο!

Μετά από τόσους μήνες χωρίς αγωνιστική δράση στο μπάσκετ, οι άνθρωποί του θέλησαν να κάνουν κάτι, για να «ζεσταθεί» το κοινό, λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γι' αυτό, οι εκπρόσωποι των ομάδων της Basket League συμφώνησαν στη σύσκεψη του ΕΣΑΚΕ που έγινε την Πέμπτη (30/07) να διοργανώσουν ένα Σούπερ Καπ, στο οποίο θα συμμετέχουν οι ομάδες που ήταν στην τετράδα, όταν διεκόπη το πρωτάθλημα. Δηλαδή, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, το Περιστέρι Winmasters και ο Προμηθέας.

Η διοργάνωση, που θέλουν να γίνει ένας νέος θεσμός με χαρακτήρα γιορτής και παράλληλες δράσεις, είναι προγραμματισμένη για τις 23 και 24 Σεπτεμβρίου (Τετάρτη και Πέμπτη) στο ΟΑΚΑ.

Τα ζευγάρια είναι πιθανό να είναι τα Παναθηναϊκός - Προμηθέας και ΑΕΚ - Περιστέρι, δηλαδή 1-4 και 2-3, με τους νικητές να προκρίνονται στον τελικό, για να διεκδικήσουν το νέο αυτό τρόπαιο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.