Header Ads


Ξεκάθαρος ο Καρέρα: «Είναι φαντασιώσεις!»

Ξεκάθαρος ο Καρέρα: «Είναι φαντασιώσεις!»


Ο Μάσιμο Καρέρα μιλώντας αποκλειστικά στον Γιώργο Βασιλείου και το Novasports.gr διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί πρότασης από τη Σπαρτάκ Μόσχας - Τι είπε για Τσιγκρίνσκι. 
Ο Ιταλός τεχνικός ερχόμενος στον χώρο που πραγματοποιούνται στα Σπάτα οι συνεντεύξεις ήταν χαμογελαστός και… cool, ενώ ακούγοντας την ερώτηση περί πρότασης της Σπαρτάκ Μόσχας χαμογέλασε και πριν απαντήσει αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Σαρδέλη, στον οποίο και ευχήθηκε περαστικά.
Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τα σενάρια «Φαντασιώσεις», ξεκαθάρισε ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Ένωση και το συμβόλαιό του, ενώ απάντησε αρνητικά την ερώτηση που του κάναμε σχετικά με το αν επικοινώνησε μαζί του κάποιος άνθρωπος της Σπαρτάκ Μόσχας.

Επίσης, ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας στο Novasports.gr αναφέρθηκε στην παρουσία του Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας, την τριάδα των χαφ της ΑΕΚ που εξελίσσεται σε «όπλο» της, έκανε αναδρομή στο διάστημα που προηγήθηκε από τη μέρα που ανέλαβε, τη δεύτερη θέση και το +2, αλλά και τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του Μάσιμο Καρέρα πατώντας ΕΔΩ!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.