Header Ads


Χριστόπουλος: «Περιμένουμε σαν τρελοί το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Χριστόπουλος: «Περιμένουμε σαν τρελοί το ματς με τον ΠΑΟΚ»



Ο Ευθύμης Χριστόπουλος, μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτός και οι συμπαίκτες του, περιμένουν σαν τρελοί το ματς.

Ο νεαρός επιθετικός ΑΕΚ, μέσω των καναλιών της NOVA, έδωσε το σύνθημα νίκης για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην μάχη της ομάδας για την κατάκτηση της δεύτερης ομάδας.

«Η ψυχολογία είναι στα ύψη. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλά. Ολοι οι παίκτες είμαστε πολύ καλά τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και περιμένουμε σαν τρελοί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά για να σχολιάσει στη συνέχεια τη νίκη που πήρε ο ΠΑΟΚ, απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο ΠΑΟΚ είχε την ψυχολογία μετά την επιστροφή των βαθμών, οπότε δεν μπορούμε να κρίνουμε για το ποια είναι καλύτερη ομάδα, διότι κάθε ματς είναι ξεχωριστό».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Η αναμέτρηση θα είναι δύσκολη. Η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει ψυχολογία, εμείς όμως είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε τη μάχη μας, να κερδίσουμε τον αγώνα και να πλησιάσουμε πιο κοντά στη δεύτερη θέση».

Για το τι διαφορετικό περιμένει από τον ΠΑΟΚ στο ματς: «Νομίζω το μόνο διαφορετικό που θα υπάρχει θα είναι η πίεση και η ψυχολογία. Τίποτα άλλο σε σχέση με τα άλλα ματς. Το ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ παίζει για δύο αποτελέσματα κάνει το έργο μας πιο δύσκολο, διότι θέλουμε μόνο τη νίκη».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.