Header Ads


Αυτόματη ανανέωση στο συμβόλαιο του Τσιγκρίνσκι!

Αυτόματη ανανέωση στο συμβόλαιο του Τσιγκρίνσκι!


Ο Ουκρανός στόπερ συμπληρώνει 25 συμμετοχές κόντρα στον ΠΑΟΚ, κάτι που ενεργοποιεί τον ειδικό όρο αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του με την Ένωση. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.
Ο ειδικός όρος που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ αφορά την αυτόματη ανανέωση του για ακόμα ένα χρόνο σε περίπτωση που ο 33χρονος Ουκρανός κεντρικός αμυντικός συμπλήρωνε 25 συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

Ο Τσιγκρίνσκι θυμίζουμε πως είχε συμφωνήσει τον περασμένο μήνα να επεκτείνει μέχρι τα τέλη του Ιουλίου το συμβόλαιό του με την Ένωση (το οποίο έληγε στις 30 Ιουνίου) προκειμένου να ολοκληρώσει κανονικά τη σεζόν με τους κιτρινόμαυρους.

Ο Ουκρανός στόπερ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ξεκινάει στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, συμπληρώνοντας έτσι τις 25 συμμετοχές που ενεργοποιούν τον όρο της αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του. Ωστόσο, αυτό δεν είναι δεσμευτικό, καθώς υφίσταται η προοπτική το συμβόλαιο του «Τσίγκρι» να επεκταθεί στο τέλος για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μεταξύ του Τσιγκρίνσκι και της ΑΕΚ έχει οικοδομηθεί μια εξαιρετική σχέση. Η Ένωση εκτιμά απεριόριστα τον χαρακτήρα του Ουκρανού στόπερ, την εμπειρία του στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια και την προσφορά του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ και ο ίδιος ο «Τσίγκρι» είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην Αθήνα και στην ΑΕΚ, όπου αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2016.

Οι δύο πλευρές μιλάνε πολύ άνετα και ξεκάθαρα μεταξύ τους πάνω στο θέμα της επέκτασης της συνεργασίας τους και γι' αυτόν τον λόγο στο τραπέζι των συζητήσεων μεταξύ της ΑΕΚ και του Τσιγκρίνσκι υπάρχει και η κουβέντα για νέο διετές συμβόλαιο. Μένει πλέον να φανεί που θα κάτσει η... μπάλα πάνω στη συμφωνία που θα επιτευχθεί.

Ο «Τσίγκρι» με την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης έπειτα από την καραντίνα απέδειξε ότι άφησε πίσω του και την τελευταία θλάση που τον ταλαιπώρησε. Δούλεψε σωστά κατά τη διάρκεια της διακοπής και παίζει συνεχώς στα πλέι οφ, σκοράροντας μάλιστα και σημαντικά γκολ στα ντέρμπι στις νίκες της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.