Header Ads


Η «λίστα» του Ίβιτς - Μεταγραφές σε 4 θέσεις η ΑΕΚ!

Η «λίστα» του Ίβιτς - Μεταγραφές σε 4 θέσεις η ΑΕΚ!


Ο Ιλια Ιβιτς συνεχίζει τη δουλειά του και την προεργασία ενόψει των μεταγραφών μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. 
Οι τέσσερις θέσεις που ψάχνει ενίσχυση ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ.
Το καλοκαίρι της ΑΕΚ προμηνύεται πολύ καλό. Μένουν τρία ματς για το φινάλε των πλεϊ οφ και το +4 της ΑΕΚ έναντι του ΠΑΟΚ στο κυνήγι της δεύτερης θέσης είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό αβαντάζ για τους «κιτρινόμαυρους». Αν όλα πάνε καλά ως το τέλος για την ΑΕΚ πλέον η έναρξη της νέας ευρωπαϊκής σεζόν τοποθετείται στις 25 ή 26 Αυγούστου στον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Τι σημαίνει αυτό; Αν καταφέρει έστω μία πρόκριση η ΑΕΚ, τότε θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του Europa League, ακόμη και αν αποκλειστεί στον επόμενο γύρο. Ένα άκρως θετικό σενάριο για την Ενωση.

Ολα τα παραπάνω σημαίνουν ότι η ΑΕΚ της επόμενης χρονιάς, πρέπει να είναι έτοιμη από κάθε άποψη. Η ομάδα πρέπει να είναι πλήρης για τα κρίσιμα ματς στα τέλη Αυγούστου.

Ο Ιλια Ιβιτς μελετά ήδη την αγορά, ξεψαχνίζει τις λίστες και αναζητά τους… ιδανικούς για τις θέσεις αυτές. Τι ψάχνει;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής ψάχνει στην αγορά για έναν κεντρικό αμυντικό, έναν αριστερό μπακ και δύο ακραίους για την επίθεση.

Έναν για αριστερά, ώστε να μην παίζει εκεί ο Μάρκο Λιβάια που δεν είναι η θέση του και έναν για δεξιά, ώστε να ενισχυθεί η Ενωση εκεί που δεν μπορεί να την βοηθήσει ο Ντανιέλε Βέρντε όπως δείχνει όλη την τρέχουσα σεζόν. Αυτές είναι οι σκέψεις του Ιβιτς και μένει να φανεί που θα… κάτσει η μπίλια στα τέλη Αυγούστου, πριν τα κρίσιμα παιχνίδια της Ευρώπης. Εκεί που θα κριθεί και το μέλλον της Ενωσης στο Champions League ή στο Europa League.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.