Header Ads


Ολυμπιακός στην ΑΕΚ: «Θέλετε να αγωνιστείτε εναντίον μας και να γίνει στις 26/7 ο τελικός;»

Ολυμπιακός στην ΑΕΚ: «Θέλετε να αγωνιστείτε εναντίον μας και να γίνει στις 26/7 ο τελικός;»


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε επιστολή στην ΑΕΚ, καλώντας την να απαντήσει εάν θέλει να αγωνιστεί κόντρα στην «Ένωση» και να γίνει στις 26/7 ο τελικός του Κυπέλλου.
«Μετά από όσα έχουν διαδραματιστεί γύρω από την επιλογή του γηπέδου και του χρόνου διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με επιστολή της, ήδη από την Κυριακή 19/7/2020 γνωστοποίησε στην ΕΠΟ τη συναίνεσή της να διεξαχθεί ο εν λόγω αγώνας στην έδρα σας, ήτοι στο ΟΑΚΑ προκειμένου να μην διασαλευθεί η ομαλή ολοκλήρωση της διοργάνωσης. Την εν λόγω συναίνεσή μας επαναλάβαμε και χθες με νεότερη επιστολή μας.

Ωστόσο η ΕΠΟ, χωρίς καμία προηγούμενη διαβούλευση, τουλάχιστον όσο αφορά την ομάδα μας αποφάσισε χωρίς καμία αιτιολογία την αναβολή του τελικού Κυπέλλου για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου ενώ η ίδια η ΕΠΟ δήλωνε ότι όλες οι εγχώριες διοργανώσεις πρέπει να περατωθούν το αργότερο μέχρι 2/8 (άλλωστε αυτό αποτέλεσε και λόγο διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 2).

Περαιτέρω είναι σαφές ότι η χρονική μετάθεση του Τελικού οποιαδήποτε στιγμή στα τέλη Αυγούστου ευτελίζει το θεσμό τόσο αγωνιστικά (αποχωρήσεις παιχτών, νέα ρόστερ κλπ) και οικονομικά (συμβάσεις χορηγιών, δικαιώματα από το Κύπελλο, αποζημιώσεις για μη εκπληρωθείσες συμβάσεις, τηλεοπτικός πάροχος κλπ) όσο και από άποψη κύρους.

Επειδή η συναίνεση και των δύο ομάδων στη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου κατά την ημερομηνία που είχε αρχικώς ορισθεί (26/7/2020) είναι καθοριστική για τη διοργανώτρια αρχή.

Επειδή προσφάτως δημόσια επικαλεστήκατε τον αξιακό κώδικα και την ηθική της ομάδας σας για το πώς και που πρέπει να κερδίζονται οι αγώνες.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω σας καλούμε να μας γνωρίσετε αν η ομάδα σας θέλει να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού και έτσι να διεξαχθεί ο αγώνας του τελικού Κυπέλλου στις 26/7, όπως αρχικά είχε οριστεί ή όχι;

Εν αναμονή της άμεσης απάντησής σας

Με αθλητικούς χαιρετισμούς».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.