Header Ads


«Η ΑΕΚ ψάχνεται για τον Ενομπακάρε της Γουλβς» (vids)

«Η ΑΕΚ ψάχνεται για τον Ενομπακάρε της Γουλβς» (vids)


Η ΑΕΚ χτενίζει την μεταγραφική αγορά ενόψει του καλοκαιριού και σήμερα προστέθηκε ακόμη ένα όνομα, αυτό του Μπράιτ Ενομπακάρε.
Ο 22χρονος Νιγηριανός με αγγλικό διαβατήριο επιθετικός έπαιζε στην Γουλβς και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν μένει ελεύθερος.

Σύμφωνα με το «tuttomercatoweb», η ΑΕΚ εξέτασε σοβαρά την περίπτωση του 22χρονου σέντερ φορ από τη Νιγηρία που διαθέτει βρετανικό διαβατήριο. Σύμφωνα με το ιταλικό ΜΜΕ, η Ενωση τον κοίταξε -χωρίς να διευκρινίζει κάτι περισσότερο- αλλά στο παιχνίδι είναι και η τουρκική Μπεσίκτας. Μάλιστα, οι Τούρκοι τον κοιτάζουν αρκετά… στενά.

«Η Γούλβς τον αποχαιρέτησε και τώρα ο Ενομπακαρέ μπορεί να… ταξιδέψει μακριά από την Αγγλία. Η ΑΕΚ από την Ελλάδα τον έχει κοιτάξει, αλλά ενδιαφέρεται για εκείνον και η Μπεσίκτας», αναφέρει χαρακτηριστικά το Tuttomercatoweb.

Αυτός είναι ο Μπράιτ Ενομπακαρέ

Ο 22χρονος φορ είναι προϊόν της Ακαδημίας της Γούλβς και έχει αγωνιστεί κατά καιρούς ως δανεικός σε Κιλμάρνοκ, Κόβεντρι και Γουίγκαν. Στην τελευταία ήταν φέτος δανεικός καταγράφοντας μόλις 3 συμμετοχές.

Πλέον το συμβόλαιό του με τους «Λύκους» τελείωσε και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δείτε τον ενδράση:








Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.