Header Ads


Καρέρα: «Απόφαση του Βράνιες, εγώ έχω τα δικά μου» (vid)

Καρέρα: «Απόφαση του Βράνιες, εγώ έχω τα δικά μου» (vid)


Ο Μάσιμο Καρέρα μιλάει στον Γιώργο Βασιλείου για τη φυγή του Όγκνιεν Βράνιες, τα ματς με Άρη που ακολουθούν, αλλά και τον MVP του πρωταθλήματος, Μάρκο Λιβάια. 
Ο Μάσιμο Καρέρα μιλώντας αποκλειστικά στο Novasports.gr έκανε τη δική του ανάλυση για τον αγώνα που προηγήθηκε με τον ΟΦΗ αποκαλύπτοντας τα στοιχεία που δεν του άρεσαν, αλλά και για το γεγονός ότι η ΑΕΚ αναπτύχθηκε περισσότερο από την αριστερή πλευρά με τους Λόπες, Μάνταλο, Λιβάια και Ολιβέιρα να βγάζουν πολλές συνεργασίες.
Χαρακτήρισε επικίνδυνη ομάδα τον Άρη, ενώ δεν σκέφτεται καν τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τους «κίτρινους», καθώς προέχει το παιχνίδι πρωταθλήματος. 

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ αποθέωσε τον MVP της κανονικής περιόδου της Super League, Μάρκο Λιβάια τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είναι ένας ποιοτικός παίκτης που βοηθάει πολύ την ομάδα. Έχει την ικανότητα…».

Κλείνοντας ο 56χρονος Καρέρα αναφέρθηκε και στην αδικαιολόγητη αποχώρηση του Όγκνιεν Βράνιες αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Έχουμε πλέον έναν παίκτη λιγότερο στο ρόστερ μας. Δεν γνωρίζω τι προβλήματα υπήρχαν. Είναι απόφαση του Βράνιες. Εγώ έχω τα δικά μου προβλήματα».

Ακούστε τι είπε πατώντας ΕΔΩ!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.