Header Ads


Tuttomercato: «Ο Λιβάγια στη καλύτερη σεζόν της καριέρας του!»

Tuttomercato: «Ο Λιβάγια στη καλύτερη σεζόν της καριέρας του!»


Την καλύτερη του σεζόν στην ΑΕΚ διανύει ο Μάρκο Λιβάγια, κάτι που έχει σαν συνέπεια δημοσίευμα ιταλικού ΜΜΕ να τον αποθεώνει για την βελτίωση του.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ένωση ήταν ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι φέτος αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της.

Η ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com», με αφορμή τα δύο γκολ που πέτυχε στον χτεσινό ημιτελικό έκανε ειδική μνεία στην αγωνιστική βελτίωση του.

«Αυτή είναι η καλύτερη χρονιά του Μάρκο Λιβάγια στην Αθήνα, σε αυτή την δική του «κιτρινόμαυρη» ακτή, βρήκε αυτή την ηρεμία και καταξίωση που στις προηγούμενες εμπειρίες του δεν είχε βρει ποτέ.  Μετά από 10 γκολ στην πρώτη σεζόν (σε 42 εμφανίσεις) ο Κροάτης είχε φτάσει σε 12 γκολ σε 38 παιχνίδια.  Απόψε ήταν το αποφασιστικό στήριγμα της ΑΕΚ στον ημιτελικό του ελληνικού κυπέλλου εναντίον του Άρη Θεσσαλονίκης και ο Λιβάγια έφτασε τα 14 γκολ σε 34 εμφανίσεις και τώρα στοχεύει να βελτιωθεί και ίσως ακόμη και να καταφέρει να πετύχει δηλαδή «διπλούς αριθμούς και στο πρωτάθλημα, όπου μέχρι στιγμής είναι στα οκτώ τέρματα», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε άρθρο της.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.