Header Ads


Στην Ελλάδα η προετοιμασία της ΑΕΚ!

Στην Ελλάδα η προετοιμασία της ΑΕΚ!


Εχει κλειδώσει η παραμονή στην Ελλάδα για το βασικό σταδιο της προετοιμασίας και είναι πολύ πιθανό να γίνει στο προπονητήριο της ΑΕΚ - Ο Καρέρα θα πάρει την τελική απόφαση.
Οι συνέπειες του κοροναϊού στο ποδόσφαιρο δεν τελειώνουν στη φετινή σεζόν που το Σαββατοκύριακο ξαναρχίζει με τους αγώνες που ήταν να γίνουν στις... 9 Μαρτίου.
Η επιρροή της Πανδημίας θα έχει συνέπειες σίγουρα και στους πρώτους μήνες της επόμενης σεζόν και μακάρι να παραμείνει εκεί.

Η σεζόν οπως πάντα ξεκινάει με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και μετά από δεκαετίες, με εξαιρεση τα δύο χρόνια απουσίας από την Α Εθνική, η ΑΕΚ θα κάνει προετοιμασία στην Ελλάδα.

Η προηγούμενη φορά ήταν στην... Πάρνηθα. Η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη επαφές με προπονητικά κέντρα στο Πήλιο και στο Καρπενήσι όμως πολύ σοβαρή υποψηφιότητα και πρώτη επιλογή είναι τα... Σπάτα.

Η ζέστη του Αυγούστου είναι πρόβλημα, αν και κάθε Αύγουστο η ΑΕΚ στα Σπατα προπονείται, και η σκέψη είναι να γίνονται προπονήσεις νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ και τις απογευματινές ώρες να γίνονται προπονήσεις στο γυμναστήριο.

Οι εγκαταστάσεις είναι σίγουρα οι καλύτερες που θα μπορεί να έχει η ΑΕΚ εντός Ελλάδος, ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα φυσικά στη διαμονή αφού θα χρησιμοποιηθεί το Holliday in της Αττικής οδού όπως σε όλα τα εντός Αθηνών παιχνίδια της ΑΕΚ.

Απλά η διαμονή θα είναι για 10-15 μέρες, όσες αποφασίσει ο προπονητής ότι θα είναι οι μέρες του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Τελική απόφαση δεν υπάρχει αλλά αυτά είναι τα μέχρι στιγμής δεδομένα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.