Header Ads


«Πρόβλημα» με Βράνιες, τον θέλει άμεσα πίσω η Άντερλεχτ!

«Πρόβλημα» με Βράνιες, τον θέλει άμεσα πίσω η Άντερλεχτ!



«Όχι» της Άντερλεχτ για την παράταση του δανεισμού του Βράνιες, σύμφωνα με όσα γράφουν στο Βέλγιο!
Μια τεράστια απώλεια ενδεχομένως να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στα πλέι οφ, με την Άντερλεχτ να μην συναινεί στη παράταση 1 μήνα δανεισμού ως τα τέλη της σεζόν του Όγκνιεν Βράνιες.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το Βέλγιο, η Άντερλεχτ δεν συναινεί στην πρόταση της ΑΕΚ για επέκταση δανεισμού του Βόσνιου αμυντικού μέχρι το τέλος της σεζόν και τον θέλει για προετοιμασία από την 1η Ιουλίου που εκπνέει η τρέχουσα συμφωνία με την Ένωση.

Η αλλαγή στάσης των Βέλγων οφείλεται στην πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία του Φράνκι Βερκότερεν στο πλευρό του Βενσάν Κομπανί. Το νέο αφεντικό της Άντερλεχτ δούλεψε επί σειρά ετών στην Ρωσία, γνωρίζει πολύ καλά τον Βράνιες από την παρουσία του εκεί και αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία στην προετοιμασία για να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Με δεδομένο ότι το βελγικό πρωτάθλημα διεκόπη και ολοκληρώθηκε πρόωρα, η Άντερλεχτ ξεκινάει προετοιμασία σε δύο εβδομάδες και βάσει νόμου έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον Βράνιες να παρουσιαστεί στις Βρυξέλλες και να αρχίσει προπονήσεις με τον σύλλογο στον οποίο ανήκει από την 1η Ιουλίου, δίχως η ΑΕΚ να μπορεί να κάνει τίποτα.

Μάλιστα οι Βέλγοι ρεπόρτερ του συλλόγου αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό ο Βράνιες να μείνει στο ρόστερ, αφού η Άντερλεχτ έχει ξεμείνει με ελάχιστες λύσεις στο κέντρο της άμυνας στο ρόστερ της.

Η Άντερλεχτ δείχνει να υπολογίζει τον Βόσνιο αμυντικό για την επόμενη χρονιά, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να τον στερηθεί στον (ίσως καθοριστικό) γύρο των πλέι-οφ και σε έναν ενδεχόμενο τελικό κυπέλλου, αν η Ένωση προκριθεί επί του Άρη.

Αν μάλιστα κάποιος σκεφτεί ότι οι λύσεις του Μάσιμο Καρέρα για το κέντρο της άμυνας είναι εξαιρετικά περιορισμένες (Οικονόμου, Σβάρνας και ο Τσιγκρίνσκι που φαίνεται να βρίσκεται σε δυσμένεια αναφορικά με το μέλλον του στον σύλλογο), τότε καταλαβαίνει κανείς ότι η πιθανή αποχώρηση του Βράνιες θα αδυνατίσει ακόμα περισσότερο την άμυνα της ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.