Header Ads


Προχωράει το «ντύσιμο» της Αγιάς Σοφιάς (pics)

Προχωράει το «ντύσιμο» της Αγιάς Σοφιάς (pics)


Εξελίσσονται οι εργασίες για το ντύσιμο εξωτερικά του γηπέδου της Ένωσης, ενώ συνεχίζονται και αυτές στο κτίριο των μουσείων και στην υπογειοποίηση.
Το τελευταίο διάστημα στην Αγιά Σοφιά εκτός από τις εργασίες που «έτρεχαν» στην υπογειοποίηση και στο κτίριο των μουσείων, είχαν ξεκινήσει και εκείνες που αφορούσαν το «ντύσιμο» του γηπέδου εξωτερικά.
Ήδη από την πλευρά της οδού Καππαδοκίας οι πρώτες εργασίες για να μπουν οι βάσεις της εξωτερικής επένδυσης έχουν προχωρήσει. Από το σημείο του πυλώνα μέχρι και περίπου τα μέσα της κεντρικής εξέδρας έχουν τοποθετηθεί τα στηρίγματα πάνω στα οποία θα «κουμπώσουν» τα εξωτερικά καλύμματα, ενώ έχουν τοποθετηθεί και οι σκαλωσιές.

Όσον αφορά την υπογειοποίηση και το κτίριο που θα φιλοξενεί τα μουσεία της ΑΕΚ και του Προσφυγικού Ελληνισμού, στο πρώτο έργο έχουν προχωρήσει οι αντιστηρίξεις που απαιτούνται κατά μήκος της Πατριάρχου Κωνσταντίνου στα πλάγια του δρόμου, ενώ στο δεύτερο έργο έχουν ήδη πέσει τα πρώτα μπετά προκειμένου στη συνέχεια να σηκωθεί το κτίριο που θα «ακουμπά» στο γήπεδο.

Δείτε νέο φωτογραφικό υλικό από την εξέλιξη των εργασιών στα εξωτερικά σημεία της Αγιάς Σοφιάς και ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή της υπογραφής της σύμβασης που θα ανάψει το πράσινο φως για την έναρξη των έργων και στα εσωτερικά του γηπέδου της Ένωσης:








Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.