Header Ads


«Final 8 στο Champions League, 23 Αυγούστου ο τελικός στη Λισαβόνα»

«Final 8 στο Champions League, 23 Αυγούστου ο τελικός στη Λισαβόνα»



Οι επίσημες αποφάσεις της UEFA αναμένονται την επόμενη εβδομάδα, μετά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής που καλείται να καθορίσει τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να ολοκληρωθεί η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Όπως αναφέρει και η ισπανική εφημερίδα AS, η Λισαβόνα έχει πια σαφές προβάδισμα για να φιλοξενήσει την τελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς αναμένεται να χρησιμοποιούν το «Ζοζέ Αλβαλάδε» και το «Ντα Λουζ».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το διήμερο 8-9 Αυγούστου θα διεξαχθούν τα εναπομείναντα παιχνίδια για τη φάση των «16»: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ (2-1), Μπάγερν-Τσέλσι (3-0), Γιουβέντους-Λιόν (0-1) και Μπαρτσελόνα-Νάπολι (1-1).

Στις 12 Αυγούστου θα αρχίσουν τα νοκ άουτ των προημιτελικών. Εννοείται πως οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και υπό αυστηρά μέτρα ασφάλειας.

Βάσει αυτού του πλάνου ο τελικός θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου.

Σε ό,τι αφορά το Γιουρόπα Λιγκ μοιάζει εξαιρετικά πιθανό πια να ακολουθηθεί η ίδια μορφή για να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ωστόσο, φαίνεται πως η διοργάνωση αυτή θα… μετακομίσει στη Γερμανία καθώς εκεί υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν περισσότερα γήπεδα.

*enwsi.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.