Header Ads


Αλμπάνης: «Στόχος της ΑΕΚ η έξοδος στο Champions League»

Αλμπάνης: «Στόχος της ΑΕΚ η έξοδος στο Champions League»


Ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε στο Novasports.gr για την πρεμιέρα των play off με τον Παναθηναϊκό, την προετοιμασία της ΑΕΚ και την καραντίνα, το ρατσισμό και αρκετά ακόμα.
Ο Έλληνας επιθετικός της ΑΕΚ λίγο πριν τη σέντρα του Αθηναϊκού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στη σημασία που έχουν τον ίδιο τα συγκεκριμένα παιχνίδια, ενώ ξεχωρίζει τους δύο ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού” που ενδεχομένως να χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή από τους συμπαίκτες του.

Ο Αλμπάνης αναφέρεται επίσης στον στόχο της ΑΕΚ που δεν είναι άλλος από την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, μιλάει επίσης για την περίοδο της καραντίνας και τους φόβους του ποδοσφαιριστή στην επιστροφή στη δράση, ενώ στέλνει και το δικό του μήνυμα ενάντια στο ρατσισμό.

“Εμείς ως αθλητές θα πρέπει να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία και μέσω του ποδοσφαίρου είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε” αναφέρει μεταξύ άλλων ο Χρήστος Αλμπάνης ο οποίος εκθείασε την πρωτοβουλία της ΑΕΚ να γονατίσουν οι παίκτες των δύο ομάδων μετά τη σέντρα της αναμέτρησης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.