Header Ads


Έρχεται πρόταση για Βέρντε!

Έρχεται πρόταση για Βέρντε!


H επίσκεψη του ατζέντη του Ντανιέλε Βέρντε στην Αθήνα και η συνάντηση με τον Ίλια Ίβιτς τελικά είχε και πρόταση για τον Ιταλό εξτρέμ.
Την Παρασκευή διαβάσατε για την άφιξη του Λουίτζι Λάουρο στην Αθήνα μαζί με την οικογένεια του μεσοεπιθετικού της AEK, όπως και ότι αναμενόταν συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς. 

Μια συνάντηση που τελικά πραγματοποιήθηκε με τον Ιταλό μάνατζερ να αποκάλυπτει στον Ίλια Ίβιτς ότι περιμένει από μέρα σε μέρα πρόταση για την απόκτηση του Ντανιέλε Βέρντε από την Αλ Αϊν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

Ένας προορισμός που πάντως δεν συγκινεί ιδιαίτερα τον Ιταλό εξτρέμ με τον Λουίτζι Λάουρο να τονίζει στον Σέρβο τεχνικό διευθυντή πως ο πελάτης του είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην ΑΕΚ και δεν επιθυμεί να φύγει, εκτός αν το οικονομικό δέλεαρ είναι τέτοιο που καμία από τις δύο πλευρές δεν μπορεί να αρνηθεί.

Για την ώρα πάντως, ο Ντανιέλε Βέρντε παραμένει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ σε play-off και Κύπελλο έχοντας πλέον και τη συμπαράσταση της συζύγου του αλλά και της μικρής κορούλας τους που θα παραμείνουν στην Ελλάδα. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.