Header Ads


Βέρντε: «Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, δεν τρέχει τίποτα με Βράνιες»

Βέρντε: «Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, δεν τρέχει τίποτα με Βράνιες»


Ο Ντανιέλε Βέρντε δήλωσε χαρούμενος με την… προσπέραση του ΠΑΟΚ, επισήμανε ότι η ΑΕΚ είναι σε καλό δρόμο και τόνισε ότι είναι φίλος με τον Όγκνιεν Βράνιες.
Από τους πρωταγωνιστές της σημερινής επικράτησης της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ με 2-0, καθώς με το γκολ του «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του, ο Ντανιέλε Βέρντε δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η «Ένωση» ανέβηκε στη δεύτερη θέση!

Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα της Nova ο Ιταλός εξτρέμ ξεκαθάρισε ότι είναι φίλος με τον Όγκνιεν Βράνιες και ζήτησε από όλους στην ΑΕΚ να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βέρντε:

Για το γκολ και την παράδοση που φτιάχνει με τον ΟΦΗ: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Το σκέφτηκα μόλις σκόραρα, ότι είχα βάλει ξανά γκολ στον ΟΦΗ. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και που περάσαμε τον ΠΑΟΚ. Συνεχίζουμε, είμαστε σε καλό δρόμο. Το πρώτο γκολ που έχω σημειώσει είναι το πιο όμορφο».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Η ομάδα μου έδωσε την εντύπωση πως έπαιξε τόσο καλά όσο πριν τη διακοπή. Είναι αυτό που μας ζητάει ο προπονητής. Παίξαμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τη δεύτερη θέση: «Δεν μπορώ να πω ότι χάσαμε δυο βαθμούς με τον Παναθηναϊκό. είναι μια ποιοτική, δυνατή ομάδα ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να συνεχίσουμε μπροστά και στον ίδιο δρόμο».

Για το αν είναι όλα καλά με τον Βράνιες: «Είναι φίλος μου δεν τρέχει τίποτα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.