Header Ads


Μαρτίνες: «Η ΑΕΚ θα πρέπει να ανησυχεί, θέλουμε να κερδίσουμε»

Μαρτίνες: «Η ΑΕΚ θα πρέπει να ανησυχεί, θέλουμε να κερδίσουμε»


Ο Νικολά Μαρτίνες μίλησε για την ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη!
Ο Μαρτίνες μίλησε στο Sport24.gr για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, θα τους αντιμετωπίσουμε και την Τετάρτη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στο πρώτο ημίχρονο είχαν κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουν. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, συγκριτικά με το πρώτο μέρος. Νομίζω ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Φυσικά δεν είμαστε χαρούμενοι γιατί θέλαμε να κερδίσουμε, να τους προσθέσουμε πίεση για την Τετάρτη. Θα πρέπει να ανησυχούν γιατί δεν είμαστε τόσο εύκολος αντίπαλος. Θέλουμε να κερδίσουμε είναι ο στόχος μας από το ξεκίνημα της σεζόν. Θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι, που πρέπει να κερδίσουμε" ανέφερε ο ποδοσφαιριστής του Άρη.

Την περσινή σεζόν ο Μαρτίνες είχε περισσότερο ενεργό ρόλο, αφού είχε σημειώσει 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχοντας πετύχει 3 γκολ. Φέτος, όμως, ο χρόνος που παίρνει είναι περισσότερο περιορισμένος. Συγκεκριμένα, έχει συμμετέχει 17 παιχνίδια της Super League με περίπου 300 αγωνιστικά λεπτά. Το τέρμα του κόντρα στην ΑΕΚ ήταν το πρώτο του τη φετινή σεζόν.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ μου, γιατί πάλευα από το ξεκίνημα της σεζόν, έδινα τα πάντα στην προπόνηση. Είμαι επαγγελματίας, γι' αυτό το λόγο περίμενα την ευκαιρία μου, είμαι χαρούμενος που την πήρα. Έδειξα ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαστε μία ομάδα, χρειάζεται η ανάμειξη του κάθε παίκτη και νιώθω καλά. Ένιωθα άνετα στο γήπεδο, ελπίζω να συνεχίσω καλύτερα για τα επόμενα παιχνίδια που έχουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος".

"Πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα, γιατί πρέπει να κρατήσουμε πρώτα το μηδέν. Πρέπει να παλέψουμε και να είμαστε δυνατοί. Φυσικά θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε. Ξέρουμε επίσης ότι η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα και δημιουργεί ευκαιρίες, οπότε πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, αλλά έχουμε και εμείς τα όπλα μας. Θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε χωρίς να χάσουμε την συγκέντρωση μας στην άμυνα".

"Έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο, αλλά δεν ξέρω. Θέλω να μείνω, είμαι χαρούμενος εδώ με την ομάδα και τους φιλάθλους, η πόλη είναι υπέροχη. Όμως νιώθω ότι θέλω να παίζω περισσότερα λεπτά. Θα εξαρτηθεί τι θέλουν από εμένα, αν μπορώ να έχω μεγαλύτερη ανάμειξη την επόμενη σεζόν, θα ήμουν ευχαριστημένος να μείνω εδώ. Θα περιμένουμε να δούμε τα πλάνα του Άρη, αν με θέλουν, φυσικά επιθυμώ να μείνω. Ωστόσο, τώρα είμαι συγκεντρωμένος για να τελειώσουμε μία καλή σεζόν, γιατί θέλουμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο".

"Νομίζω ότι ο προπονητής είναι έξυπνος και βλέπει όταν κάποιος παίζει καλά. Με βλέπει στις προπονήσεις ότι είμαι πολύ καλός. Στο γήπεδο δείχνω επίσης ότι είμαι καλός, ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Την περσινή σεζόν προσέφερα πολλά, γιατί όχι και τώρα. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, έχω εμπειρία, έτσι ελπίζω να μου δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη. Την εμπιστοσύνη πολλές φορές θα πρέπει να προσπαθήσεις να την κερδίσεις και ελπίζω να με επιλέγει περισσότερες φορές, γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα".

Όσον αφορά το μέλλον του 32χρονου παίκτη του Άρη μετά το τέλος της καριέρας του δεν αποκλείει την παραμονή του στην Ελλάδα, όμως τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο: "Δεν το ξέρω ακόμη σκέφτομαι που θα μείνω. Εξαρτάται από το πώς θα είναι η κατάσταση στην Αργεντινή.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.