Header Ads


Καρέρα: «Κάναμε δύο σοβαρά λάθη, το ένα μας στοίχισε»

Καρέρα: «Κάναμε δύο σοβαρά λάθη, το ένα μας στοίχισε»


Ο Μάσιμο Καρέρα στάθηκε στα δύο σημαντικά λάθη που έκαναν οι παίκτες του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ αξιολόγησε την εικόνα του Πέτρου Μάνταλου ως σέντερ φορ -λόγω συνθηκών. Τι είπε για το επεισόδιο του Ντανιέλε Βέρντε με τον Όγκνιεν Βράνιες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάσιμο Καρέρα στη Nova:

"Ήταν ένα πρώτο ημίχρονο που παίξαμε μηχανικά, δεν βρήκαμε καλά τους χώρους. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε καλύτερα. Κάναμε δύο σοβαρά λάθη, το ένα μας στοίχισε αλλά εν συνεχεία γυρίσαμε το ματς και είχαμε και ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη".

Σε ερώτηση για το αν τον άφησε ικανοποιημένο το 4-3-3 με τον Πέτρο Μάνταλο στην κορυφή απάντησε πως  "και ναι και όχι. Σίγουρα δεν φταίει ο Μάνταλος είχαμε πολλά μέτρα απόσταση ανάμεσα μας", ενώ αναφορικά με την είσοδο του Νέλσον Ολιβέιρα είπε: "Είναι διαφορετικός παίκτης ο Νέλσον από τον Πέτρο. Ο Ολιβέιρα είναι καλός στο να κρατάει τη μπάλα και να τη σπάει, άρα έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά".

Τέλος, σε ερώτηση για το επεισόδιο στη διάρκεια του cooling break ανάμεσα σε Ντανιέλε Βέρντε και Όγκνιεν Βράνιες, αρκέστηκε να πει πως "δεν έγινε τίποτα".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.