Header Ads


Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Η πρόταση της ΑΕΚ δεν μας ικανοποιεί»!

Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Η πρόταση της ΑΕΚ δεν μας ικανοποιεί»!


Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας ξεκαθαρίζει στο gazzetta.gr πως η προσφορά της ΑΕΚ για τον Αραούχο δεν γίνεται δεκτή, όλα τα δεδομένα για την υπόθεση του «Τσίνο»
Ήταν γνωστοί και προφανώς τους είχατε διαβάσει  τους... δρόμους που είχε τη δυνατότητα να επιλέξει η ΑΕΚ προκειμένου να προσπαθήσει να διατηρήσει στο ρόστερ της (και) την επόμενη σεζόν τον Σέρχιο Αραούχο. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον COVID 19 δεν άφηνε πολλά περιθώρια για διαφορετικές άλλωστε επιλογές στους «κιτρινόμαυρους».

Στην Ένωση ξεκίνησαν την προσπάθεια αυτή επιλέγοντας την οδό του (εκ) νέου δανεισμού με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι και μάλιστα κατέθεσαν τη σχετική τους πρόταση στο club των Κανάριων Νήσων. Απ' ότι φαίνεται δίχως ουσιαστική ανταπόκριση και αποτέλεσμα αφού σύμφωνα με τον ίδιο τον πρόεδρο της Λας Πάλμας η συγκεκριμένη πρόταση δεν έγινε δεκτή!

Πιο συγκεκριμένα ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ μιλώντας στο gazzetta.gr ξεκαθάρισε: «Η ΑΕΚ μας έκανε πρόταση για νέο δανεισμό και για την επόμενη σεζόν με οψιόν αγοράς για του χρόνου το καλοκαίρι αλλά είναι κάτι που δεν το δεχόμαστε, δεν μας ικανοποιεί. Αυτό είναι ξεκάθαρο», για να συνεχίσει υποστηρίζοντας για το θέμα:

«Υπάρχει ήδη μια συμφωνία στο συμβόλαιο. Αναφέρομαι στην οψιόν αγοράς στην τιμή των 2,7 εκατ. ευρώ για τον Αραούχο. Αν η ΑΕΚ θέλει να τον αποκτήσει ξέρει τι πρέπει να κάνει. Δεν έχουμε τίποτα να διαπραγματευτούμε. Αν τον θέλουν, τον αγοράζουν, αλλιώς επιστρέφει στη Λας Πάλμας», μας εξήγησε το αφεντικό της Λας Πάλμας.

Σχετικά με το κομμάτι που αφορά την επιθυμία της ΑΕΚ να συνεχίσει ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής και μετά τις 30/06 να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Δικέφαλο, ο Ραμίρεθ ήταν απόλυτος και συγκεκριμένος: «Όσον αφορά την παράταση του δανεισμού ως τα τέλη Ιουλίου, περιμένουμε από την ΑΕΚ να πληρώσει το ποσό που απομένει από το ενοίκιο»!

Προφανώς και από την πλευρά του ο Ραμίρεθ παίζει το παιχνίδι της τακτικής που τον βολεύει και το γνωρίζει καλά... Είναι αλήθεια όμως επίσης ότι στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» γνωρίζουν καλά τις κινήσεις του από τις διαπραγματεύσεις μαζί του όλα τα προηγούμενα χρόνια (για Αραούχο, Λόπες, Λιβάια) και το σημαντικότερο, όλος ο κόσμος ξέρει πλέον καλά, ότι το 1.3 εκατ. ευρώ για το ετήσιο συμβόλαιο του «Τσίνο» δεν υπάρχει...

Απ' ότι φαίνεται (και) αυτό το καλοκαίρι θα μας απασχολήσει το συγκεκριμένο σίριαλ ίσως με αντίστοιχα πολλά επεισόδια που θα το μετατρέψουν σε... σαπουνόπερα!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.