Header Ads


«Έντονα εκνευρισμένοι» στην ΑΕΚ για καθυστέρηση στην Αγιά Σοφιά!

«Έντονα εκνευρισμένοι» στην ΑΕΚ για καθυστέρηση στην Αγιά Σοφιά!


Οι άνθρωποι που τρέχουν το πρότζεκτ του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και οι διοικούντες την ΠΑΕ, έχουν εκνευριστεί με όσα δεν γίνονται στο εσωτερικό του γηπέδου.
Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζεται από κύκλους της ΠΑΕ ΑΕΚ, για τη μεγάλη αργοπορία που παρατηρείται στα έργα του εσωτερικού της Αγιά Σοφιάς, τα οποία δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει.

Στους επιτελείς του έργου αλλά και στην ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ, έχει υπάρξει τις τελευταίες ημέρες τεράστια αναστάτωση και εκνευρισμός από την καθυστέρηση της εταιρίας ΤΟΜΗ να μπει στο εργοτάξιο και να ξεκινήσει τις εργασίες για την τρίτη φάση του έργου.

Αυτό έπρεπε να συμβεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει το παραμικρό, κάτι που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία καθώς δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η παραμικρή περαιτέρω εκκρεμότητα.

Υπήρξε την Πέμπτη (25/6) έντονη κινητικότητα για αυτό το θέμα από πλευράς ΠΑΕ, σαφώς με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να σπρώχνει προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς τόσο το έργο της «υπογειοποίησης» όσο και οι εργασίες που αφορούν την ίδια την ΑΕΚ κι έχουν να κάνουν με την κατασκευή του κτιρίου που θα στεγάσει τα δύο μουσεία, προχωρούν οι εργασίες για το εξωτερικό ντύσιμο του γηπέδου, ενώ από πλευράς ΤΟΜΗΣ ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται το θέμα να κορυφωθεί με την πλευρά της ΑΕΚ να απαιτεί πλέον άμεση ενεργοποίηση της εταιρίας ΤΟΜΗΣ στο εργοτάξιο αφού είναι πολλά όσα μένουν να δρομολογηθούν παράλληλα. Είναι πλέον όλα δρομολογημένα μετά από τόσα και τόσα εμπόδια και εκφράζεται από ανθρώπους της ομάδας, τεράστια αγωνία καθώς οι ιθύνοντες του έργου αναμένουν την έναρξη των εργασιών εντός γηπέδου.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με την ΑΕΚ, οι εργασίες μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα και αυτό αναμενόταν να γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, ασχέτως της όποιας απαιτούμενης ακόμα γραφειοκρατίας, από τη στιγμή που από νομικής πλευράς, όλα είναι τακτοποιημένα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.