Header Ads


Παπαθεοδώρου: «Το γήπεδο ορμητήριο για μεγαλύτερες επιτυχίες της ΑΕΚ»

Παπαθεοδώρου: «Το γήπεδο ορμητήριο για μεγαλύτερες επιτυχίες της ΑΕΚ»


Την τεράστια ώθηση που θα δώσει και σε αγωνιστικό επίπεδο στην ΑΕΚ η νέα της έδρα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων υπογράμμισε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.
Την εκτόξευση που μπορεί να σημάνει για την ΑΕΚ η απόκτηση της δικής της έδρας υπογράμμισε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Μιλώντας στον Γιώργο Πετρίδη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Βασίλη Βέργη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο τεχνικός της «Ένωσης» σημείωσε ότι το κλειστό των Άνω Λιοσίων μπορεί να γίνει το ορμητήριο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας.

Αφού εξέφρασε λοιπόν την ανυπομονησία του ίδιου και των παικτών του να δημιουργήσουν κάτι που θα ευχαριστεί τον κόσμο ο οποίος θα προσέρχεται εκεί, απέφυγε τα μεγάλα λόγια όσον αφορά στους στόχους της νέας σεζόν.



Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαθεοδώρου

Για την παράδοση του κλειστού των Άνω Λιοσίων: «Είναι μια ιστορική στιγμή για την ΑΕΚ. Μετά από πολλά χρόνια θα έχει το δικό της γήπεδο. Είναι μια Ολυμπιακή εγκατάσταση που αξίζει στην ιστορία της και θα είναι το ορμητήριο που θα της δώσει ώθηση για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Το γήπεδο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχει ένας μεγάλος σύλλογος για να εκπληρώσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του. Οι προσπάθειες πολλών ετών από τον κ. Αγγελόπουλο έφεραν εις πέρας το όνειρο.

Η ΑΕΚ έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια με τις αγωνιστικές της επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη να είναι ελκυστικός προορισμός για του αθλητές, πόσω μάλλον τώρα που θα έχει μια Ολυμπιακή εγκατάσταση και όλα αυτά που σκοπεύει να φτιάξει η ομάδα εδώ.

Σου δημιουργεί πολύ όμορφα συναισθήματα να ηγείσαι μιας προσπάθειας που έχει στόχο να μεγαλώσει κι άλλο τον σύλλογο. Ανυπομονούμε να τελειώσει η μπασκετική αρένα και να φτιάξουμε μια ομάδα που θα ευχαριστεί τον κόσμο που θα έρχεται να τη δει»
.

Για το αγωνιστικό σκέλος: «Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει, αλλά σήμερα είναι μια ιστορική μέρα. Οι παίκτες και οι προπονητές έρχονται και φεύγουν. Σήμερα μιλάμε για το γήπεδο και τα άλλα θα τα συζητήσουμε αργότερα».

Για το αν η κατάσταση του Παναθηναϊκού δίνει περιθώρια για διεκδίκηση του πρωταθλήματος: «Η ΑΕΚ είναι ομάδα που διεκδικεί κάθε χρόνο τίτλους, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε σε πρώτη φάση ό,τι παραπάνω μπορούμε. Οι διαφορές με τον Παναθηναϊκό είναι ακόμα μεγάλες, αλλά θα πρέπει να δούμε πώς θα φτιαχτεί το ρόστερ για να μιλήσουμε για τους στόχους μας».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.