Header Ads


Ραμίρες: «Ανοιχτή η παραμονή του Αραούχο στην ΑΕΚ»

Ραμίρες: «Ανοιχτή η παραμονή του Αραούχο στην ΑΕΚ»


Συνέπεια στα συμφωνηθέντα ζήτησε από την ΑΕΚ ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, μιλώντας στην Sportday, για να παραμείνει ο Σέρχιο Αραούχο στον σύλλογο.
Τις πιθανότητες επέκτασης του συμβολαίου του Σέρχιο Αραούχο με την ΑΕΚ, τόσο ως το τέλος της φετινής σεζόν, όσο και για την επόμενη, σχολίασε ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρ στην εφημερίδα «Sportday».

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας τόνισε πως για να μείνει ο παίκτης, θα πρέπει οι «κιτρινόμαυροι να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα, αφήνοντας ανοιχτή την πιθανότητα παραμονής του.

«Είμαστε ανοιχτοί στο να συζητήσουμε την παραμονή του ποδοσφαιριστή στην ελληνική ομάδα, αρκεί να τηρηθούν οι λεπτομέρειες της ειδικής συμφωνίας που έχουμε κάνει», σχολίασε αρχικά ο ιδιοκτήτης του συλλόγου των Κανάριων Νήσων και συμπλήρωσε:

«Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ έχει ακόμα υποχρεώσεις, το σεβόμαστε και δεν έχουμε αντίρρηση να μείνει ο Αραούχο ως το τέλος αυτών, αρκεί να υπάρξει ανταπόκριση σε όσα έχουμε ζητήσει και συμφωνήσει».

Όσο για την πιθανότητα παραμονής του και για την επόμενη σεζόν, είπε: «Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Η ελληνική ομάδα ζήτησε να παραταθεί για έναν χρόνο ο δανεισμός του εκεί, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θέλουν τον Αραούχο και είναι ένας παίκτης που και εμείς υπολογίζουμε πολύ, οπότε θα εξετάσουμε όλα τα δεδομένα όταν θα έρθει η επόμενη μεταγραφική περίοδος. Προς το παρόν, είναι νωρίς για όλα αυτά».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.