Header Ads


Μάνατζερ Λιβάγια: «Δεν έχουμε μιλήσει με ΑΕΚ, αλλά…»

Μάνατζερ Λιβάγια: «Δεν έχουμε μιλήσει με ΑΕΚ, αλλά…»



Για το μέλλον του Μάρκο Λιβάγια μίλησε ο ατζέντης του.

Ο Κροάτης φορ ήταν εντυπωσιακός στην ρεβάνς του «Βικελίδης» με τον Άρη και με τα δύο γκολ που πέτυχε, έστειλε την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα στον τελικό του Κυπέλλου και στο μεγάλο ραντεβού με τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς. Στο ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως είναι ο ηγέτης της ΑΕΚ και είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στον απόηχο των εντυπωσιακών εμφανίσεων του Λιβάγια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ο μάνατζερ του Κροάτη, Βιτσέντζο Καβαλιέρε επισήμανε το πόσο αφοσιωμένος είναι ο Λιβάγια με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο Βιτσέντζο Καβαλιέρε ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στο 10.gr, αναφορικά με τις… προτεραιότητες του παίκτη της ΑΕΚ: «Το μέλλον είναι τώρα με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και τα προκριματικά του Champions League. Ο Λιβάγια είναι συγκεντρωμένος μόνο σε αυτούς τους στόχους».

Αναμφίβολα, με το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου, θα υπάρξουν ομάδες που θα δείξουν… ζωηρό ενδιαφέρον για τον άσο της ΑΕΚ. Μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δύο επιλογές. Είτε να ανανεώσουν τη… σχέση τους με τον Λιβάγια, είτε να τον πουλήσουν, ώστε να μη χαθεί ως ελεύθερος την επόμενη χρονιά. Σε ερώτηση για το αν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, ο Βιτσέντζο Καβαλιέρε τόνισε: «Καμία συζήτηση για τίποτα. Η συγκέντρωση του πρέπει να είναι 200% στην επιτυχία της ΑΕΚ την εφετινή σεζόν».

*to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.