Header Ads


«Ο νέος Φερναντίνιο για την ΑΕΚ - Έβγαλε το λάδι σε Πογκμπά, Βιδάλ»

«Ο νέος Φερναντίνιο για την ΑΕΚ - Έβγαλε το λάδι σε Πογκμπά, Βιδάλ»


Αν η ΑΕΚ κατορθώσει να φέρει αυτόν τον παίκτη δανεικό, τότε θα ανέβει σίγουρα ένα επίπεδο.
Η ΑΕΚ θέλει να κάνει το «μπαμ» στη μεσαία γραμμή κι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι χαρακτηρίζεται ως ο νέος Φερναντίντιο.
Τον Αλέις Γκαρσία παρακολουθεί στενά η ΑΕΚ, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα. Πρόκειται για 22χρονο κεντρικό μέσο που ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι, αγωνίζεται ως δανεικός στη Μουσκρόν, με την οποία μετρά φέτος 26 ματς, 5 γκολ και 3 ασίστ.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Βαγιαδολίδ, Οσασούνα και Γρανάδα είναι ένα εργαλείο στα χαφ. Παρακολουθώντας το υλικό που υπάρχει στο διαδίκτυο για τον Ισπανό μέσο θα διαπιστώσετε, ότι λειτουργεί θετικά τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά, οργανώνοντας το παιχνίδι των ομάδων που έχει αγωνιστεί.

Οι βαθιές μπαλιές του θυμίζουν ένα αγαπημένο στοιχείο του παλιού αγγλικού ποδοσφαίρου που τείνει να σβηστεί, εκείνος όμως με τις καμινάδες του το κρατά ζωντανό. Έχει σούπερ μεταβιβάσεις, καλές εκτελέσεις και δεν φοβάται να σουτάρει εκτός περιοχής όταν βρίσκει πεδίο βολής.



Το Sportdog απευθύνθηκε στον Φάνη Αγριτέλη προκειμένου να αντλήσει περισσότερες πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή.

Ο αρθρογράφος των Ελλήνων Υποστηρικτών του Αγγλικού Ποδοσφαίρου (eyap.gr) υποστηρίζει, ότι σε περίπτωση που έρθει στην ΑΕΚ μπορεί να εκτοξεύσει τις μετοχές του. Διαβάστε όσα μας είπε:

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Γκαρσία;

«Ο Αλέις Γκαρσία είναι ένας ιδιαίτερα χαρισματικός ποδοσφαιριστής. Έχει πολύ υψηλή τεχνική κατάρτιση ενώ είναι και ιδιαίτερα δυναμικός παίκτης παρά το γεγονός ότι χρειάζεται δουλειά στην φυσική του κατάσταση».

Ποια είναι η φυσική του θέση;

«Τόσο από την διετή θητεία του στην Χιρόνα, όσο και από την φετινή του πορεία στην Μουσκρόν, ένα πράγμα είναι εμφανές. Λειτουργεί εξαιρετικά τόσο ως κόφτης, όσο και ως ένας περισσότερο δημιουργικός πλέι μέικερ που μπορεί να "σπάσει" ανά πάσα στιγμή κάθε άμυνα».

Ποιόν μεγάλο παίκτη θυμίζει;

«Στη Μάντσεστερ Σίτι τον θεωρούν ως μια εξαιρετική περίπτωση για αντικαταστάτη του Φερναντίνιο. Δεν είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη, καθώς πιστεύουν ότι έχει παρόμοιες αρετές με τον Βραζιλιάνο μέσο».

Γιατί δόθηκε δανεικός, δεν έχει θέση στη Σίτι;

«Όταν αποκτήθηκε από τη Βιγιαρεάλ παρέμεινε για ένα έτος στην Κ23 των Πολίτων. Την επόμενη χρονιά πήρε προαγωγή, ενώ αγωνίστηκε και οκτώ φορές υπό τις οδηγίες του Γκουαρντιόλα. Ωστόσο προκειμένου να είναι έτοιμος για το υψηλότερο επίπεδο, παραχωρήθηκε για δυο έτη ως δανεικός στη Χιρόνα προκειμένου να βελτιώσει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, ενώ ο δανεισμός στο Βέλγιο οφείλεται στην ανάπτυξη της δημιουργικής σκέψης του παίκτη!»

Υπάρχει κάποιο πικάντικο κουτσομπολιό που να τον συνοδεύει;

«Μεγάλη ιστορία να τον συνοδεύει ως παίκτης δεν έχει, αλλά υπήρχαν αρκετά small talks, ότι ο μικρός Αλέις είχε βγάλει το "λάδι" στους Πογκμπά και Αρτούρο Βιδάλ σε παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα».

Τέτοιος παίκτης μπορεί να έρθει στην Ελλάδα;

«Με το κατάλληλο κίνητρο και τον εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής ναι μπορεί να έρθει. Αλλά σε καμία περίπτωση ως κανονική μεταγραφή. Ο δανεισμός είναι το επικρατέστερο σενάριο, ο οποίος σε συνδυασμό με μια ομάδα όπως η ΑΕΚ μπορεί να εκτοξεύσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.