Header Ads


Στην Αθήνα ο ατζέντης του Βέρντε!

Στην Αθήνα ο ατζέντης του Βέρντε!


Ο εκπρόσωπος του Ιταλού εξτρέμ της ΑΕΚ ταξίδεψε στην Αθήνα και θα έχει συνάντηση με τον Ίλια Ίβιτς.
Στην Αθήνα βρίσκεται ο ατζέντης του Ντανιέλε Βέρντε και θα παραμείνει για μερικές μέρες πριν επιστρέψει στην Ιταλία. Ο Λουίτζι Λάουρο συνόδευσε την οικογένεια του Ιταλού εξτρέμ της ΑΕΚ, ο οποίος σε δύο μέρες γιορτάζει τα γενέθλιά του. Ήταν ένα προγραμματισμένο ταξίδι από την οικογένειά του Βέρντε, στον οποίο είχε λείψει πολύ έπειτα και από τα όσα δύσκολα πέρασε η πατρίδα του με τον κορονοϊό. Μάλιστα εκείνη την περίοδο της διακοπής είχε εκφράσει την επιθυμία να επισκεφτεί τη γυναίκα του και τη μικρή τους κόρη στην Ιταλία, ωστόσο δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό να συμβεί λόγω της κατάστασης που επικρατούσε.

Ο μάνατζερ του 24χρονου Ιταλού μεσοεπιθετικού, εκτός από τη διευθέτηση του τυπικού θέματος με τις μειώσεις λόγω του κορονοϊού, θα έχει συνάντηση και με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς όπου θα συζητηθεί και το μέλλον του Βέρντε στην ΑΕΚ. Πριν από περίπου ένα μήνα, φήμες ήθελαν την Ένωση να έχει τοποθετήσει τον Βέρντε στη λίστα προς πώληση κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, κάτι ωστόσο που διαψεύστηκε από τους κιτρινόμαυρους.

Σε κάθε περίπτωση, ο ατζέντης του Βέρντε θα μιλήσει με τον Ίβιτς για να μάθει τα πλάνα της ΑΕΚ για τον Ιταλό εξτρέμ και να μεταφέρει και ο ίδιος το πως βλέπει τη συνεργασία του με τους κιτρινόμαυρους και το γενικότερο μέλλον του πελάτη του. Ο Βέρντε δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια και τη φετινή πρώτη του σεζόν στην ΑΕΚ μετράει 28 εμφανίσεις, έχοντας σημειώσει πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ.

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.