Header Ads


Εκπλήρωσαν την υπόσχεσή τους οι Πρωταθλητές!

Εκπλήρωσαν την υπόσχεσή τους οι Πρωταθλητές!



Μπορεί η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ να τήρησε την υπόσχεσή της προς τον κόσμο και τη διοίκηση της ομάδας για κατάκτηση της κορυφής, όμως υπάρχουν κι άλλες υποσχέσεις. Βαθύτερες, πιο προσωπικές, πιο συναισθηματικές. Ίσως και πιο ουσιαστικές.

Πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, το Σεπτέμβριο, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ και Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος χάντμπολ, κ. Σταμάτης Παπασταμάτης, έχασε τον αγαπημένο του πατέρα. Έναν άνθρωπο που στάθηκε στο πλευρό όχι μόνο του ιδίου και της οικογένειάς του, αλλά και σε όλη την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, τους παίκτες της οποίας θεωρούσε παιδιά του.

Άπαντες, από το καλοκαίρι, του δώσανε ιερή υπόσχεση για κατάκτηση της κορυφής. Και όχι μίας, αλλά τριών. Και αν δεν ήταν η πανδημία ίσως και να το είχαν πετύχει. Η δέσμευση αυτή περιλάμβανε και μία φανέλα. Δώρο των αθλητών της ΑΕΚ, των παιδιών του “κυρίου Ανδρέα”, όπως τον αποκαλούσαν τα δικά του παιδιά, οι παίκτες της ΑΕΚ.

Έτσι, αντιπροσωπεία του τμήματος, αποτελούμενη από τον αρχηγό Παναγιώτη Νικολαΐδη, τον Ισπανό άσσο Ignacio Moya Flordio, τον Αθλητικό Διευθυντή του τμήματος Στάθη Παπαχαρτοφύλη και τον Team Manager Ηλία Χατσίκα, επισκέφθηκαν τον κ. Παπασταμάτη, και του παρέδωσαν μία φανέλα που ετοίμασαν οι ίδιοι με το όνομα του Ανδρέα Παπασταμάτη.

Η συγκίνηση και η χαρά του Αντιπροέδρου του Συλλόγου δεν μπορεί να αποτυπωθεί ούτε γραπτώς, ούτε προφορικώς. Ίσως στο ελάχιστο να γίνει αντιληπτή από τις δύο λέξεις που ειπώθηκαν: “ΑΕΚ… ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ“!

*aek.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.