Header Ads


Στη… βιτρίνα ο Μπάρκας!

Στη… βιτρίνα ο Μπάρκας!


Ακόμα μία κρούση για τη διαθεσιμότητα του Βασίλη Μπάρκα δέχθηκε η ΑΕΚ, που είναι διατεθειμένη να πουλήσει μόνο όμως με τους δικούς της όρους.
Την πόρτα της ΑΕΚ για τη διαθεσιμότητα του Βασίλη Μπάρκα στην προσεχή μεταγραφική περίοδο «χτύπησε» ευρωπαϊκός σύλλογος, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της «Sportime».
Από την πλευρά της «Ένωσης» γνωστοποιήθηκε η τιμή πώλησης του 26χρονου διεθνούς τερματοφύλακα, η οποία φτάνει στα 7-8 εκατ. ευρώ, αλλά από τότε δεν έχει προκύψει κάποια επίσημη προσφορά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σε πρόσφατη συνομιλία των Δημήτρη Μελισσανίδη και Ίλια Ίβιτς συζητήθηκε ο αντίκτυπος που είχε ο κορωνοϊός στα ταμεία της ομάδας, με τη διοίκηση να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για την ομάδα, ωστόσο εν όψει μεταγραφικής περιόδου θα πρέπει να πωληθεί ένας παίκτης.

Από το ρόστερ, η περίπτωση που έχει προκριθεί για να βρεθεί στη… βιτρίνα είναι αυτή του πρώην γκολκίπερ του Ατρόμητου, που προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, παρ’ όλα αυτά, ενδεχόμενη παραχώρησή του θα γίνει αποδεκτή μόνο αν ικανοποιηθούν οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της «Ένωσης».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.