Header Ads


Τσεκάρει τον Μασούρα η ΑΕΚ!

Τσεκάρει τον Μασούρα η ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ έχει βάλει στόχο τον Αλέξανδρο Μασούρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «10», ο 22χρονος παίκτης βρίσκεται στα ραντάρ των ανθρώπων της ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να τον παρακολουθούν και να εξετάζουν την απόκτησή του.
Θα πρόκειται φυσικά για μια επένδυση, με την Ένωση να διακρίνει δυνατότητες στον νεαρό αμυντικό χαφ.

Το who is who:

Ο Αλέξανδρος Μασούρας βρίσκεται στα κιτρινόμαυρα… ραντάρ, με τον 22χρονο να αγωνίζεται στην Super League 2, με τη φανέλα του ΑΕ Καραϊσκάκης. Εχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, ως αμυντικός χαφ. Την εφετινή σεζόν, με τη φανέλα της ομάδας από την Άρτα, έχει καταγράψει 15 συμμετοχές στην δεύτερη κατηγορία, με 1130 λεπτά στα πόδια του, ενώ έχει παιξεI και σε μια αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος. Συνολικά, στις δυο χρονιές που βρίσκεται εκεί, έχει 35 παιχνίδια με ένα γκολ και μια ασίστ.

Στην Άρτα μετακόμισε το καλοκαίρι του 2018, παίρνοντας μεταγραφή από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Γενικά, τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον ΠΑΣ, όντας και Γιαννιώτης. O Μασούρας έχει αγωνιστεί και στην Αναγέννηση Καρδίτσας την σεζόν 2017-2018. Σε  πέντε ματς πρωταθλήματος και τρία Κυπέλλου.

Το συμβόλαιο του 22χρονου με την ομάδα της Άρτας ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, με την ΑΕΚ να τον έχει από… κοντά και να εξετάζει την πιθανότητα απόκτησής του. Οι «κιτρινόμαυροι» παρακολουθούν και άλλες περιπτώσεις τέτοιων ποδοσφαιριστών από τα εγχώρια πρωταθλήματα, με την Ένωση να επιχειρεί ένα νέο… παιδομάζωμα με το βλέμμα στο μέλλον.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.