Header Ads


«Κοιτάζει» τον Καρίμ Χαφέζ η ΑΕΚ!

«Κοιτάζει» τον Καρίμ Χαφέζ η ΑΕΚ!



Ο 24χρόνος Αιγύπτιος αριστερός μπακ που αγωνίζεται δανεικός στη Μαλάτιασπορ από την Γουάντι Ντέγκλα είναι μια από τις περιπτώσεις που κοιτάζουν στην Ένωση για το αριστερό άκρο της άμυνας  

Είναι γνωστό ότι στην ΑΕΚ επί των ημερών του Ίλια Ίβιτς εξετάζεται, αρκετό καιρό τώρα, η περίπτωση ενίσχυσης της ομάδας στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η υπόθεση του Νίκλας Χουλτ δεν παρουσιάζει καμία επί της ουσίας εξέλιξη και (δίχως να αποκλείεται το οτιδήποτε) μοιάζει πολύ πιθανό οι «κιτρινόμαυροι» να προχωρήσουν στην αντικατάστασή του. Η αναζήτηση ποδοσφαιριστή για τη θέση του αριστερού μπακ είναι δεδομένη εδώ και καιρό, προ Covid 19, με την Ένωση να έχει αρκετές προτάσεις από ατζέντηδες για τη συγκεκριμένη θέση.

Μια από αυτές που εξετάζονται και τσεκάρεται από την ΑΕΚ είναι ένας παλιός γνώριμος στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ. Πρόκειται για τον Καρίμ Χαφέζ που είχε απασχολήσει σοβαρά και ουσιαστικά (και δικαιολογημένα όπως αποδείχτηκε από την πορεία του) την Ένωση το καλοκαίρι που αποκτήθηκε τελικά ο Ντίντακ (είχε μείνει ελεύθερος από την Μίλαν) για τη θέση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 24χρονος Αιγύπτιος αριστερός μπακ εξετάζεται από την ΑΕΚ και είναι στις περιπτώσεις εκείνες που γνωρίζει και τσεκάρει καλά ο Ίλια Ίβιτς...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καρίμ Χαφέζ παίζει δανεικός στην Μαλάτιασπορ από την Γουάντι Ντέγκλα (ομάδα της πατρίδας του) και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Οι Αιγύπτιοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ αξιώνουν ένα ποσό κοντά στις 300.000 με ένα ποσοστό μεταπώλησης (το οποίο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό). Επαναλαμβάνουμε ωστόσο ότι η συγκεκριμένη περίπτωση, αυτή του Αιγύπτιου μπακ, δεν είναι η μοναδική που κοιτάζει η ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού!

To who is who του Καρίμ Χαφέζ

Ο 24χρονος Αιγύπτιος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη βελγική Λιρς το 2014 και δόθηκε δανεικός στην Ομόνοια και στη Λανς, υπογράφοντας στη συνέχεια το 2018 στην ομάδα της χώρας του, τη Γουάντι Ντέγκλα για τρία χρόνια ως ελεύθερος. Έπειτα παραχωρήθηκε δανεικός σε Μπασάκσεχιρ, Κασίμπασα και Μαλάτιασπορ. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στην Κασίμπασα και από τον Φεβρουάριο ως σήμερα βρίσκεται στη Μαλάτιασπορ, πραγματοποιώντας συνολικά 22 συμμετοχές. Είναι διεθνής από το 2015 έχοντας κάνει επτά εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου.

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.