Header Ads


Θέλει ΑΕΚ ο Γιόχανσον!

Θέλει ΑΕΚ ο Γιόχανσον!


Από τον Παναθηναϊκό αποχωρεί οριστικά ο Ματίας Γιόχανσον - Μπορεί, όμως, να τον δούμε με τη φανέλα της ΑΕΚ;
Ο Ματίας Γιόχανσον να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό δεν «παίζει». Άλλωστε ο Σουηδός αρκετές μέρες πριν από την έναρξη των play off, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του παρέα με τον Εμάνουελ Ινσούα με λεζάντα από κάτω «the last 10».
Μόνο που οι τελευταίοι αγώνες τους με τα «πράσινα», δεν θα είναι δέκα, αλλά πολύ λιγότεροι, με την «ημερομηνία λήξης» να μπαίνει την 30η Ιουνίου. Την ημερομηνία, δηλαδή, που λήγουν τα συμβόλαια που υπέγραψαν με το «τριφύλλι» στις 4 και 23 Αυγούστου του 2017 αντίστοιχα, όπως αναφέρει το sport24.gr.

Για τον Ματίας Γιόχανσον, το ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου τα έδωσε όλα (όπως σημειώνει το ίσιο σάιτ κανένας δεν μπορεί να πει έστω μία κουβέντα για τον Σουηδό μπακ ως προς τον επαγγελματισμό του) ήταν το τελευταίο του με την πράσινη φανέλα. Γιατί;

Πολύ απλά, διότι ο τραυματισμός που υπέστη (μεγάλο αιμάτωμα στον τετρακέφαλο) τον θέτει νοκ-άουτ για τις επόμενες 15 μέρες. Συνεπώς, δεν θα μπορεί να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ και από την 1η Ιουλίου θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (έχει παίξει ως τώρα σε Κάλμαρ, Αλκμάαρ και Παναθηναϊκό). Ο Σουηδός κλείνει έτσι τον κύκλο του στο «τριφύλλι» με απολογισμό 5 γκολ και 4 ασίστ σε 72 επίσημα ματς.

Στον Σουηδό μπακ αναφέρεται η εφημερίδα «Ώρα για Σπορ». Η εφημερίδα που στέκεται παραδοσιακά στο πλευρό της Ένωσης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής γνωρίζει πως η ΑΕΚ ψάχνεται για δεξιό μπακ εν όψει της νέας σεζόν και ρίχνει ματιές προς το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. «Ας το θυμόμαστε κι αυτό…», σχολιάζει η Ώρα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.