Header Ads


Μια ανάσα από την ΑΕΚ ο Μορέιρα!

Μια ανάσα από την ΑΕΚ ο Μορέιρα!


Αυτό που η ΑΕΚ δεν κατάφερε πέρυσι με τον Γιανίκ Μορέιρα, είναι πολύ κοντά να πετύχει τώρα…
Σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops, o Γιανίκ Μορέιρα είναι κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα σε τρίτη διαφορετική ομάδα μετά τον ΠΑΟΚ και το Περιστέρι.

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και για τον Κίνγκλεϊ Μόουζες, τον έτερο ψηλό του Περιστερίου δίπλα στον Μορέιρα κι ενδεχομένως λοιπόν να αποκτήσουν ένα δίδυμο που γνωρίζει καλά ο ένας τον άλλον.

Ο Μορέιρα βρέθηκε κοντά στην ΑΕΚ και το φθινόπωρο, αλλά τότε το Περιστέρι κι ο Ηλίας Ζούρος τον είχαν πείσει να φορέσει την κίτρινη-μπλε φανέλα κι όχι την κιτρινόμαυρη.

Ο διεθνής με την Ανγκόλα σέντερ, ήταν πρώτος σκόρερ του Περιστερίου στο Basketball Champions League με 12,9 πόντους, πάνω κι από τον Στίβεν Γκρέι αλλά και τον Ουίλ Χάτσερ.

Ο Μορέιρα ήταν επίσης πρώτος ριμπάουντ και μπλοκέρ για το Περιστέρι με 6,7 ριμπάουντ και 1,1 τάπες ανά παιχνίδι σε 13 συμμετοχές. Μπορεί να θεωρείται παλιάς κοπής ψηλός, χωρίς δηλαδή να έχει στο παιχνίδι του το μακρινό σουτ, αλλά το ύψος (2.11μ.) σε συνδυασμό με την αθλητικότητα του 29χρονου παίκτη, τον καθιστούν ως μία εκ των πιο ελκυστικών περιπτώσεων στη θέση “Πέντε”.

Θυμίζουμε πως μετά τον ΠΑΟΚ το 2018-19 είχε πάει στη Βίρτους Μπολόνια με την οποία κατέκτησε το Basketball Champions League, συμπαίκτης με τον Κέβιν Πάντερ.

eurohoops.net
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.